Stigao mi jutros sat prijatelj mi doni iz USA ali zaboravio upute,kako da pokrenem radio kontrolu i da promjenim grad i sl.bar neke osnove gledam u sat i nikako da ga pokrenem...hvala na bilo kakvom savjetu...
Stigao mi jutros sat prijatelj mi doni iz USA ali zaboravio upute,kako da pokrenem radio kontrolu i da promjenim grad i sl.bar neke osnove gledam u sat i nikako da ga pokrenem...hvala na bilo kakvom savjetu...
Ja sam moj sat izvadio iz kutije i odmah je radio.
A i uputstvo je dosta detaljno.Mozes da ga skines i sa neta.
A evo ga i interaktivno uputstvo,koje je isto kao i cd,koji se dobija sa njim.
Interactive Setting Instructions for U600: Citizen Eco-Drive
Pozdrav.
Poslednja ispravka: Djordje (27.4.2011. u 13:19)
Na ovom sajtu mozes da skines upustvo. Postrebno je samo da pricitas na kucistu oznaku mehanizma i da uneses u prazno polje. I kada sve podesis, obavezno javi da li si uhvatio radio signal. Posto su oko tog signala razlicita iskustva. Pozdrav i cestitke za odabir.
Zaboravih link http://www.citizenwatch.com/COA/English/settings.asp
Poslednja ispravka: tolarbo (27.4.2011. u 13:37)
Doduse,ovo je za mehanizam U600,koji je na najnovijem skyhawk-u.Kako rece tolarbo,vidi oznaku i na njihovom sajtu ces sve naci.
[CITIZEN Watch Site]
kolko sam razumio treba upisat tamo na sajtu 4 broja ja nemam četiri broja kao što je na slici prikazano ,meni piše U600xxxxxxx hst...i serijski broj ....vidim ja da če biti muke da se pokrene ovo čudo...
Nece.Samo prati link iz mog prvog posta,jer je to ista masina kao i na mom satu.To je ta oznaka...U600.
I,naravno,okaci slike sata u odgovarajucem podforumu,da ga vidimo,kao i da podelis utiske sa nama o samom satu.
Pozdrav.
ajde ti meni reci pošto imas isti sat a ja sam laik za te stvari,gdje treba donju kazaljku stavit rx-s,time ili nesto drugo,koliko krunicu treba izvuči van i sl.molio bi te da mi pojasniš da ne idem van bez veze htio bi taj signal ulovit ako je ikako moguće...da se sam podesi...tnx
Slikaj sat sa donje strane pa cemo ti reci koji je broj kalibra.
Ako hoces da ga probas radio kontrolu sata,samo drzi stisnuto donje dugme,dok ne zacujes 'bip".Onda ga ostavi i posmatraj sekundaru koja ce ti ocitati kvalitet signala koji sat 'prima".Nakon toga cekaj da sam odradi sve.Ako se na kraju procesa cuje samo jedno "bip" i na vecem ekranu se ispise "no".znaci da kalibracija nije uspela.Ako bude drugacije,mislim da treba da se cuje dvostruko "bip",onda je ok.Znaci nebitno gde ti stoji pokazivac na donjem kruzicu sata..date,timer,alarm...
Nadam se da je bilo od pomoci,ali ti je na onom interaktivnom uputstvu,sve objanjeno odlicno.
Bookmarks sajtovi