au,koliko je dobar sat...
au,koliko je dobar sat...
ovaj citizen je sat bas kakav ja volim.rado bi nosio ovakav sat.jednostavan,lep rekao bi vecan.
Da, šala na stranu, baš kvalitetno izgleda i lepo naravno. Već mislim da Citizen to može još bolje !
Na ovaj sa belim brojčanikom nakačiti kožni kaiš od kroko kože boje konjaka i - V.R.H!!!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Eto mene pravo s WUS-a.... Ljudi koji su ih kupili su fascinirani finisom i tacnoscu. Jedan je žurio 2 sekunde za 5 dana (da bi kasnije bio + - 0), a drugi 10 sekundi za 72 sata, "right out of the box"....(+5 u prvih 24h, pa još +3 u narednih i na kraju +2 za ukupnih +10 u 72h)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Stvarno se vidi da su besprekorni.i da nisam ovo procito bio sam siguran da su i tacni i savrseno finisirani ali je svakako dobro sto si nam ovo preneo.ovo je lep i dobar sat za svoju dusu i za sva vremena.nema tu greske vidi se to.
Kao što ste već rekli vrlo jednostavan sat,a lijep.
Rezerva snage je 42h, 24 rubina, 28800vph,može se manuelno navijati.
Bookmarks sajtovi