Videli smo lepši
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Pa nije ni GS baš jeftin !!!
Omega rules !!!
Pa nije jeftin, ali koliko bi ovako nešto naplatio Rolex, Breitling?
A da, pa Breitling i ne možemo da poredimo sa GS-om, on je pre 9 godina počeo svoju in-house priču
Poslednja ispravka: RUS (2.3.2018. u 9:27)
Nije GS naivan sat.Do nekih 10.000 evra je jadan od boljih , pogotovo mehanizam.
Omega rules !!!
Ja ne mogu da poredim Rolex i GS, zato što je Spring Drive mehanizam specifičan za GS, ali je realnost da bi Švajcarci papreno naplatili taj Spring Drive. Ipak nikad ne bih uzeo GS divera pored švajcaraca. Kad su u pitanju dress satovi GS je tu za mene pobednik. Najlepši diver koji je Seiko izbacio je SLA017:
Istorija Breitlinga je prebogata veoma zanimljivim modelima i mnogim inovacijama na polju casovnicarstva, tako da se moze uvek porediti sa GS-om. Sto se in house mehanizama, pa cuveni cal 11 je upravo razvijen od strane Heuer-a Breitlinga, Buren-a i DD jos davne 1969-te. Da ne govorim o starim navijacima kojih Breitling imao jako puno jos davnih 40-tih i 50-tih (ovde ne mislim na chrono modele gde je Breitling uglavnom ugradjivao Venus mehanizme).
Poslednja ispravka: RUS (2.3.2018. u 9:27)
Milane, koja je tvoja zelja sad sa ovom raspravom i komentarima? Kolega ti je naveo neka dostignuca kroz istoriju Braje, I zasto moze da se poredi sa GS-om, a ti kazes pusti istoriju?! Pa postavi ti sad na sto istu klasu Braje I GS-a I uporedi pa vidi sam sta je bolje. Ne razumem majke mi
Bookmarks sajtovi