U vezi gornjeg sata ne znam sta da kazem. Svakako je postignuto da je boja kucista ista kao markeri i kazaljke. Malo je previse zlatne boje i malo je prejak taj drecavi zeleni kais. Verovatno bi sa smedjim kaisem izgledao pitomije. Rado bih ga pogledao uzivo, rekao bih da modifikacija nije uspesna, no ne bih ga svrstao medju najruznije satove.
Da slucajno vlasnik nije rus? Oni otkidaju za zlatom
Neki lik sa Wus-a (Bangbro),bas je upropastio sat.
Na ovaj link sam naleteo danas, pa verujem da će vam biti zanimljivo, mada samo po sebi nije preterano revolucionarno. Seiko mehanizmi su u pitanju, a ostatak je custom, ako sam dobro razumeo.
http://www.selectism.com/2014/08/22/...mized-watches/
Odlicni, narocito zuti Mako.
Jedan od redjih modela, i meni takodje jedan od omiljenih...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zoltane je l ti ovo sve sam radiš ili imaš majstora
dok te nije bilo vidim nisi mirovao, ko zna šta si u medjuvremenu uštekao još
Sve sam radim sem rastavljanja mehanizma, zapravo servisa ako je potrebno. Majstora imam, ali se bas mislim da ga ovih dana odem malo pridaviti Dva meseca nije u stanju servis automatika da uradi. Odlican je strucnjak, posten je, ali brate spor je. Zimus sam zbog ovoga poslednjeg razloga otisao kod drugog majstora. Brzo sam se vratio ovom prvom
Zapravo sam prilicno mirovao. Ovo su sve stvari od prosle godine. I ne bih ni volio vise da uhvatim proslogodisnji ritam
Jedan jedini sat je stigao ove godine. Pokazacu ga naravno.
Bookmarks sajtovi