Kontaktiraj ga mejlom: yobokies@yahoo.com.hk
Yobokies se zove Harold.
Kontaktiraj ga mejlom: yobokies@yahoo.com.hk
Yobokies se zove Harold.
Pošalje ti paypal link. Dugo se čeka na pošiljku. Meni je stizalo za 3 nedelje. Dagaz šalje brže i bolje upakovano.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Uglavnom, morao bih prvo neki polovan skx007/9 orginalan da trgujem pa da bih mogao porucivati od ovih likova. Posto ovaj Dagaz kako vidim ima gotove nove i dosta skupe satove i djelove za iste al nema kejsova. A Yobokies-u,tacnije Haroldu cu poslati mail sa pitanjem u vezi kejsa.
Нађох на улицама београдског гета стари Сеико 5, врло повољно (понуда која се не одбија), и сад сам у немилости жеље да извршим рестаурацију.
Јест да је сав изубијан, али ради веома тачно:
Не знам је л се види на другој слици - мало сам га ошмирглао.
Елем, стакло морам да мењам. Овај безел је мален и волео бих ако би могао бити стављен већи као што их имају неке друге Петарде:
Моја питања су (мој модел је 7009-4040 А):
-Да ли ти већи безели могу да се ставе уместо ових мањих?
-Да ли овај механизам може ићи у друго кућиште тј. нпр. на ово неко које се налази на слици а има тај већи/мишићавији безел?
-Да ли и Сеико 5 цифери могу да се међусобно мењају тј. сви су компатибилни као што је то случај у модификацијама Амфибија, хм?
Bronzana kornjaca mod
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Strava, ko pravi, Horology matters?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Мнооооого су ми се свиделе цнре казаљке са one.second.closer, као и црвена секундара... И шта ће онда београдска гето сиротиња - него да вреба на Лимунду белоциферастог старог Сеика, и уграбљен је овај примерак:
Посета пензионисаном БГ сајџији (хвала Нешо!) да се испомажемо:
Ма други сат. Ма нема цену. Класично иживљавање. Ма да могу опет све бих исто радио итд. ...
Znamo onu staru o ukusima ali ajde da ipak kažem da se meni ovo ič ne dopada... Mislim da ne paše.
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Bookmarks sajtovi