opaaa...mojoj sreci nema kraja
cu uzmem cekove iz banke
next year at this time I'll be a millionaire
Ovo je sad prava cena, mada ga kod Vitanova ja ne vidim po novoj, ima samo narandžasti, ali cena je 35000... Ala će forum biti preplavljen sada čudovištima...
Pa da budem iskren, drugog izbora osim da počnu da spuštaju cene i nisu imali ali je prilično interesantan pad od skoro 20000 dinara. Sima je lepo prokomentarisao ovaj pad cena a ja ću samo reći, no comment! I još nešto mi je zapalo za oko, spustili su cene praktično samo za monstere a ne i za ostale satova tako da sada možete videti prilično smešnu i apsurdnu situaciju da jedan Seiko 5, recimo Sea Urchin, koji ima nižu nabavnu cenu košta više od sata koji pripada skx liniji.
Nego, na stranu priču o cenama satova... Moram priznati da meni monster daleko bolje izgleda na watchadoo/anvil metalnoj narukvici nego na njegovoj originalnoj a mislim da će se vladas složiti sa mnom po ovom pitanju. Sat dobija daleko robustniji i toolish izgled a opet, deluje nekako umerenije i elegantnije (ako se to može reći za monstera)!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Uh, kakve fotke, njam, njam
Naravno da se slazem , mislim da je anvil/watchadoo obavezna oprema za ljubitelje Seika i za diver satove uopste! Ali ipak najlepse stoji na SKX007:
No time to lose
Mozda su pojeftinili zbog cunamijevog znaka na poledjini, niko vise nece da ih kupuje los su predznak.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ne znam ni jednog Seiko fana
next year at this time I'll be a millionaire
Pokusavam da dokucim da li je samo ta ekscentricnost izgleda monstera zasluzna za ovakvu popularnost istog. Sta vise,skx 007,009,011,skxa serija takodje, ni po cemu ne zaostaju za njim,a opet nisu preterano cesto vidjeni. (osim mozda 007-e). Ako tu dodamo i prilicno pristupacne Orient mako i mako xl modele,citizenov diver...moje cudjenje je jos vece . Pogotovu sto su svi ovi modeli <20000din
Bookmarks sajtovi