^ Srbija je cuuuudoooo......
I monster bi pobegao iz nje .
Bolje je u Japanu......
^ Srbija je cuuuudoooo......
I monster bi pobegao iz nje .
Bolje je u Japanu......
Jeste li videli kako ljudi moduju svoje monstere? Verujem da se mnogi satovi drugih proizvođača isto tako prerađuju ali mislim da Seiko zajednica ima najviše poklonika i entuzijasta koji rade ovo.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ovaj mod crnog monstera mi je posebno interesantan jer sat izgleda odlično, pogotovo u ovoj kombinaciji sa Zulu narukvicom.
Seiko SKX779 (Black Monster): Cerakote ceramic coated in Dark Earth. Black Teflon coated MCWW stainless steel chapter ring. Bezel marker at 12 relumed. AR coated crystal. 5 ring zulu strap.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
A ni ovaj Arctic Midnight Monster nije loš.
SEIKO "MONSTER" base watch -Domed sapphire crysal with AR coating -- WR 200m -- PVD case -- Blasted and DLC bezel -- Superluminova XW custom hands -- XW "Mil" dial hand lumed with Superluminova -- Hand lumed and glazed bezel pip -- custom machined chapter ring
Stvarno imaju super modove kao i za manjeg brata skx007. Za relativno malo para dobija se brutalan i izdrzljiv sat koji se nosi svuda i svagda 20god bez servisa....
^ bas zbog toga razmisljam i ja o monsteru! Sat za plazu, ronjenje, plivanje, rostiljanje, sportove na (u) vodi i van nje, rad u radionici, ma za sve i da ne brinem puno o satu.... A servis sata kad stignem i AKO stignem
Kao sto je vec nego u ovoj temi primetio, monster stvarno mnogo lepse, a po meni i vece deluje uzivo nego na slikama. Jedino sto sam sad u velikoj dileji koju varijantu izabrati, crnu ili narandzastu. Narandzasti mi je mozda malo atraktivniji, ali meni treba sat koji bih mogao da nosim svaki dan, tj. u raznim prilikama. Uf, slatke muke...
No time to lose
Orange ili black, mislim da to jako tesko odluciti, jednostavno se mora imati oba inace koji god da odaberes ima da te kopka kako je imati onaj drugi xD
Bookmarks sajtovi