OM za leto na moru a BM za sve ostalo.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala svima na savetima. Definitivno ovih dana pada BM, a nadam se u skorije vreme i OM ! Ne vredi mnogo lupati glavu oko izbora, jednostavno ih moram imati oba...
^ to je jedino pravo resenje!
jole777 kaže:
Odem veceras u merkator sa namerom da probam monstera, dopadne mi se na prvi pogled, bas zato sto je veliki i nekako simpaticno ruzan, medjutim ono sto me je porazilo je cinjenica da nekako izgleda jeftino, plasticno, lagano, ona narukvica je skroz jeftina, kao i korona, realno sam se smorio, na ogledalu i iz daljine izgleda ok, ali kad ga pogledas nekako je sav jeftin.
I tako ja odustanem od kupovine, odem kuci, mada sam ih pitao i za g shock riseman ali onu seriju man in matt black, medjutim izgleda da nemaju.
Pozz
^ ili samo BM ako nikada neces ici na more :sad:
^ Ukusi su razliciti i ne vredi raspravljati o njima. Ako komentarisemo samo izgleda Monstera - ovo su moji utisci:
(+)
Vrlo jaka iluminacija
Odlicna nijansa narandzaste kod OM-a i sjajna kombinacija crnog cifera sa srebrno/belim kazaljkama na BM-u
Odlicna udobna narukvica, koja po mom misljenju deluje kvalitetnije/skuplje nego kod nekih jako skupih satova
Precizna korona sa 120 klikova, sa pravim nivoom otpora pri rotaciji (mada ko je navikao na 60 klikova - moze mu biti cudno)
(-)
Ponekad neprecizan nanos iluminacije na markere (vidi se bas sa < 1m)
Ponekad neprecizni diskovi za datum koji mogu da deluju "neutegnuto"
Polirana korona / bezel - mislim da bi bolje i trajnije bilo da je brusena
Izbor crne boje za kazaljke na OM-u
Kruna nema znak Seiko
Poslednja ispravka: vladas (19.3.2011. u 17:04)
No time to lose
Bookmarks sajtovi