Nisam ovako nesto napisao da opet nebi ispao hejter ovde. Svaka ti je na mestu,delim tvoje misljenje od recenice do recenice.
Nisam ovako nesto napisao da opet nebi ispao hejter ovde. Svaka ti je na mestu,delim tvoje misljenje od recenice do recenice.
Ne znam da li sam ranije pominjao, kada sam kupio Orange Monstera, napravio sam mini anketu, kako ljudi reaguju na sat, i nije bilo zenske osobe koja se nije odusevila. Sve su tvrdile da deluje vrlo interesantno i muzevno!
Poslednja ispravka: vladas (20.3.2011. u 22:55)
No time to lose
Rose101 ne znam šta si očekivao od OM-a ali mi deluješ kao kad bi krenuo da kupiš neki dobar off-road terenac (npr. jeep wrangler) sa namerom da ga korisitiš umesto neke limuzine više srednje klase (npr. Audi A6) i onda da kreneš da poredi kvalitet unutrašnjosti, udobnost prilikom vožnje na auto putu i sve ostalo za šta taj auto nije prvenstveno namenjen, a sve u svemu i nije toliko loš čak šta više dobar, samo što je tvoja referenca pogrešna...
Eto ja u četvrtak isto išao do merkatora malo više zagledah Fortise na drugom kraju, ali svratih da pogledam i Monstere i samo se još više zapalih za sat i jedva suzdržah od kupovine, jer i sa svim tim popustima, u SAD-u je i dalje jeftiniji inače sada je i kod njih (Sens) 19800...
Preteče me Vladas, pa da potvrdim to što on kaže jer je i moja sestra imala sličan, pozitivan komentar i naročito joj se svideo Orange model... U tome i jeste možda prava njegova lepota, što je pravi muški sat, robustan, izdržljiv...
Ako pogledas sta sam napisao PRE VLADINE PORUKE, onda shvatis da sam ISTO to kasnije ponovio, a da je VLADA upravo izdetaljisao zamerke, koje ja nisam hteo da elaboriram nego sam ovako vise ovlas pretrcao.
I pre nego sto je vlada ista napisao, kao i kasnije ja se drzim nekoliko stvari :
"da (sat) nekako izgleda jeftino, plasticno, lagano, ona narukvica je skroz jeftina, kao i korona, realno sam se smorio, na ogledalu i iz daljine izgleda ok, ali kad ga pogledas (iz blizine) nekako je sav jeftin"
Pokusaj da razlozis ovu recenicu pa ces videti mozda malo bolje da nisam negativan prema satu, vec jednostavno kad ga zagledas je jeftin, kao kopija, KLIMAV JE, kapiras, po meni je klimav
Posto me extra mrzi da ti dalje repliciram na tvoju poruku, ponavljam da i dalje imam pravo da imam moje misljenje, i da nisam u skoli pa da ne smem da poredim babe i zabe, vec mi je bas to dozvoljeno. Naivno jeste bilo da ocekujem slicnost, ali imas satova u jako razlicitim cenovnim rangovima koji su mi izgledali isto kvalitetno. Primer je upravo FORTIS gde sat of 500e-600e-700e, ide rame uz rame sa eto bas tom OMEGOM od 4000e. Poredim satove na nacin na koji mi se porede, jedino gde mozes da mi zabranis to je na forumu jer mozes da me izbacis, i to je to
Naravno da JAKO gresis, i to je bas bas blaga rec za tvoj 'utisak' da sat nisam ni stavio na ruku, jer bi to znacilo da sam totalni moron koji trosi vreme ovde i kuca napamet reda radi, i vrlo uvredljivo deluje spustanje price na TOLIKO NIZAK nivo, da mi se ne veruje da li sam ga UOPSTE stavio na ruku, a dopusta mi se pretpostavka da sam ga eventualno pogledao kroz izlog. PA procitaj KONKRETNO sta sam napisao i shvatices da sam misljenje o satu stekao tek kad sam ga stavio na ruku i zagledao, a da kroz izlog i iz daljine sat izgleda sasvim korektno
Smatram da je JAKO RUZNO ophodjenje stavljati do znanja u svakoj drugoj poruci nekome ko ima manje znanja ili kredibiliteta gde mu je mesto.
Znas, ne mozes ti mene da zamolis da se ne upustam u ozbiljne rasprave ako nemam jakih i razmunih argumenata, a pricamo o VIZUELNOM utisku koji je sat ostavio na mene. Je l to neka ozbiljna naucna rasprava u kojoj ne smem da ucestvujem ???
Pogledaj malo bolje moje poruke pa ces videti da nigde nisam doveo u pitanje ni kvalitet tog mehanizma, niti sam se upustio u tu pricu, jer ni ne znam, a ni ne zanima me, ako rikne mehanizam kupicu drugi, niti u cinjenicu da sat nema safirno staklo, jer nemam iskustva kakvo je ovo staklo, da li je bolje, losije, itd itd itd
PONAVLJAM - SAT DELUJE PRILICNO JEFTINO PO KRITERIJUMIMA KOJE IMAM U DATOM MOMENTU, IMA SATOVA U SLICNOM CENOVNOM RANGU KOJI SU PO MOM LICNOM MISLJENJU LEPSI
Ako trebamo dalje da raspravljamo na ovu temu, ja sam ZA, ne moze mi NIKO ko ima moc ovde reci : nisi u pravu, lupas gluposti, pri tome izvrnuti i zakljuciti da nisam video sat uopste, i onda mi dalje zabraniti pricu na tu temu.
Konacno, uopste ne zelim da ti objasnjavam zasto se interesujem i za neki jeftiniji sat, i to ne jedan nego par njih, i koja mi je namera, a posebno ne zelim da ti to objasnjavam i odgovaram u ovom malicioznom kontekstu. Da necu mozda da nosim sat od 5000 eura kad odem da trcim na adu ???
Ludo me zanima koji je to sat bolji i kvalitetniji u tom cenovnom rangu do 200e od skx serije... I zasto kupujes sat sa smetlista ( ti je poslao na smetliste ) od 4000e kad je Fortis u tom rangu? Zbog znaka?
Slazem se sa tobom, upravo sam to uradio i lose sam poredio.
Ali kapiras, toliko pozitivnih komentara, isao sam sa predubedjenjem da cu videti CUDO, i dopao mi se jos i na slikama iako mnogi kazu da je jos lepsi uzivo i onda PAF, znaci ocekivao sam terenac, ali maximalno luxuzan, nesto recimo kao veliki land cruiser.
Kad vec pricamo o detaljima Fortisov B42 marinemaster, 647.10.41s sa sve popustom jeste skuplji 550e od ovog sata, ali izgleda BEZ greske kad je u pitanju kvalitet izrade, moze sa omegom da se poredi i da mu ne nadjes NI JEDNU zamerku ove vrste koju sam nasao ovom monsteru. Na to sam ciljao kad sam pisao poruku.
Slažem se sa Nikolom,jedini sat koji je bolji od Monstera-mada je to u ovom slučaju više u domenu ukusa,mislim na dizajn,je Seiko SKXOO7J,sa obavezno J na kraju....
Pa nisi hteo da ih elaboriraš jer nisi imao na osnovu čega da prokomentarišeš sat. I opet ću ponoviti, tvoji odgovori su neuverljivi i ne mogu se ozbiljno shvatiti a pošto sad i mene mrzi da repliciram na tvoj post, dodaću samo da mogu da te zamolim i da ti zabranim da radiš ili pišeš ono što smatram da ne treba da se nađe na forumu! To je moje pravo, barem ovde na forumu, sviđalo se to tebi ili ne.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Paaa napisao sam od skx serije.... A J i K su potpuno ali potpuno isti satovi. Razlika je u putanji distribucije. Reci samog Seiko P.R. Pozz
Bookmarks sajtovi