Ne ciljam ni na šta, napisao sam šta sam imao da kažem i to je to! OK je malac, uživaj!
Ne ciljam ni na šta, napisao sam šta sam imao da kažem i to je to! OK je malac, uživaj!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bravo jole777 , svaka ti je "ka Njegoseva"
@nikola0406, rose101 - mislim da se mnogo lakse uoce tudji stavovi kada se spusti gard i "tise prica". Drago mi je da ova rasprava moze da se vrati na temu...
No time to lose
Po meni, svaki sat skuplji od 50€ je nepotreban., jer svaki pa i oni sa pijace pokazuju tačno vrijeme, ako su iole kvalitetni.
Ali sada dolazi "ali"
Pošto ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, te pare trošim gdje ja hoću a to su većinom satovi. Pa tako kad me neko pita koliko
sam platio sat, krenu komentari kako samo bolestan čovjek može dati tolike pare na sat... Onda objasnim ovo za cigarete...
Ali imamo dvije perspektive. WIS i non-WIS.
Kad gledam iz non-WIS perspektive, Monster je preskup (tako sam i razmišljao dok nisam ušao dublje u tematiku),
dok WIS perspektiva opravdava cijenu i smatra je izuzetno niskom za takav sat (trenutno tako razmišljam)
Eto, to je moje mišljenje.
Pristupacan jeste...
Ja bih se pre pitao koliko,okvirno,dana mesecno nosite OM na ruci i koji vam je to sat po redu? Da li OM kupujete zbog njegovog ekscentricnog i neobicnog izgleda (zbog cega bih ja kupio) ili neceg drugog... Jer,vecina nece roniti sa njim,tehnicki je isti kao vecina 5-a,a to sto je tezak i masivan,po mom misljenju i nije tolika prednost,jer prostom fizickom formulom za kineticku energiju dolazimo do zakljucka da sat u tom slucaju trpi vecu silu,prilikom pada,recimo,udara u nesto...itd. Robusnost mu nije garancija dugovecnosti
Pitanje moze da vazi za sve diver modele,koliko su nam zaista potrebni ako ih nosimo samo u retkim prilikama...
Ako od 100 ljudi sa ulice, ne mora neke naše, pitate da li je jeftin 90 će reći da nije... Jer realno ako zanemarimo zaljubljenike i bogate ljude nikom nije potrebniji sat skuplji od 300 - 500 evra... Nema tog sata koji velikoj većini u tom cenovnom rangu ne može zadovoljiti sve potrebe... I realno Monster je extra kvalitetan, prilično tačan mehanički sat, poznatog i renomiranog proizvođača i mislim da nema ni jedan razlog zbog kojeg bi trebalo da se "stidi"...
E sad što smo mi frikovi i zaluđenici to je druga stvar, eto ja još uvek nemam stalna primanja, a počeo sam prilično novca da trošim na satove i već me drugari i drugarice smaraju da nisam normalan... I samo razmišljam koji ću sledeći sat da kupim...
OK, ja se povlacim iz ove price jer nema smisla da mi neko vredja inteligenciju, dovodi u pitanje osnovne stvari, SEIKO mi se nimalo nije dopao, na osnovu tekstova ovde ocekivao sam nesto fantasticno, a sat PO MENI deluje klimavo kao da ce da se odlepi u svakom momentu brojevi, itd.
Malcu moderatoru Dragonu se izvinjavam : Malac, izvini, samo napred
Ovaj detalj sam nasao na vise stranih foruma, gde ljudi kazu da ako padne mozes da se slikas sa njim, a i jedan VEOMA RESPEKTABILAN clan sa ovog foruma mi je rekao to u privatnoj prepisci kada sam mu rekao da cu kupiti sat, dok ga jos nisam video, da ako padne sat bas taj izraz 'mogu da se slikam', i da je u pitanju neki najstariji mehanizam, da moram da se naviknem da ce staklo imati ogrebotine, itd.
Medjutim to je sve manje bitno ako ti se sat dopadne na prvu, drugu loptu.
Ali,on je ronilacki sat,i u tom cenovnom rangu jeste bez premca. Svaki mehanicki sat je osetljiviji na udare od kvarcnih. To sto sam ja naveo,ne moze mu se zameriti,jer to za sta je namenjen,obavlja jako dobro. Kome je sat cesto izlozen udarcima,kupi lepo g-shok,kao ja za svoj radni sat,i stvar resena. 7s26 nije najstariji mehanizam. Mislim da je proizvodnja pocela `96-e,i mogu ti reci da imam seiko 5 kupljen upravo tada koji nikada nije servisiran,otvaran,podmazivan. Dan danas radi kop prvog dana,a torturu je preziveo na gradilistima sve ove godine. Ruku na srce,monster je jako dobar sat...
Pozdrav
To ti se desi ako si peh
Nekima potpuno stane, nekima počne kasniti a nekima bude još tačniji (ne šalim se).
Članu foruma je ispao sa cca. 1m visine i ništa se nije desilo, dok je drugom počeo kasniti
nekoliko min dnevno.
Hajmo više ovu raspravu prekinuti, pokvari temu. rose-u se sat nije svidio i to treba ispoštovati.
ma monster
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi