Strana 19 od 45 PrvaPrva ... 915161718192021222329 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 181 do 190 od ukupno 449
Like Tree199Likes

tema: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    54

Određen forumom re: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Ne ciljam ni na šta, napisao sam šta sam imao da kažem i to je to! OK je malac, uživaj!
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    180

Bravo jole777 , svaka ti je "ka Njegoseva"
    @nikola0406, rose101 - mislim da se mnogo lakse uoce tudji stavovi kada se spusti gard i "tise prica". Drago mi je da ova rasprava moze da se vrati na temu...
    No time to lose

Član Avatar korisnika Refresh
    Član od
    29.6.2010.
    Lajkovi
    312
    Reputacioni uticaj
    15

Po meni, svaki sat skuplji od 50€ je nepotreban., jer svaki pa i oni sa pijace pokazuju tačno vrijeme, ako su iole kvalitetni.
    Ali sada dolazi "ali"
    Pošto ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, te pare trošim gdje ja hoću a to su većinom satovi. Pa tako kad me neko pita koliko
    sam platio sat, krenu komentari kako samo bolestan čovjek može dati tolike pare na sat... Onda objasnim ovo za cigarete...

Ali imamo dvije perspektive. WIS i non-WIS.
    Kad gledam iz non-WIS perspektive, Monster je preskup (tako sam i razmišljao dok nisam ušao dublje u tematiku),
    dok WIS perspektiva opravdava cijenu i smatra je izuzetno niskom za takav sat (trenutno tako razmišljam)

Eto, to je moje mišljenje.

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    231

Pristupacan jeste...
    Ja bih se pre pitao koliko,okvirno,dana mesecno nosite OM na ruci i koji vam je to sat po redu? Da li OM kupujete zbog njegovog ekscentricnog i neobicnog izgleda (zbog cega bih ja kupio) ili neceg drugog... Jer,vecina nece roniti sa njim,tehnicki je isti kao vecina 5-a,a to sto je tezak i masivan,po mom misljenju i nije tolika prednost,jer prostom fizickom formulom za kineticku energiju dolazimo do zakljucka da sat u tom slucaju trpi vecu silu,prilikom pada,recimo,udara u nesto...itd. Robusnost mu nije garancija dugovecnosti
    Pitanje moze da vazi za sve diver modele,koliko su nam zaista potrebni ako ih nosimo samo u retkim prilikama...

Stariji član Avatar korisnika Don_Krstic
    Član od
    17.7.2009.
    Lajkovi
    522
    Reputacioni uticaj
    19

Ako od 100 ljudi sa ulice, ne mora neke naše, pitate da li je jeftin 90 će reći da nije... Jer realno ako zanemarimo zaljubljenike i bogate ljude nikom nije potrebniji sat skuplji od 300 - 500 evra... Nema tog sata koji velikoj većini u tom cenovnom rangu ne može zadovoljiti sve potrebe... I realno Monster je extra kvalitetan, prilično tačan mehanički sat, poznatog i renomiranog proizvođača i mislim da nema ni jedan razlog zbog kojeg bi trebalo da se "stidi"...
    E sad što smo mi frikovi i zaluđenici to je druga stvar, eto ja još uvek nemam stalna primanja, a počeo sam prilično novca da trošim na satove i već me drugari i drugarice smaraju da nisam normalan... I samo razmišljam koji ću sledeći sat da kupim...

Mlađi član Avatar korisnika rose101
    Član od
    13.2.2011.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    14

OK, ja se povlacim iz ove price jer nema smisla da mi neko vredja inteligenciju, dovodi u pitanje osnovne stvari, SEIKO mi se nimalo nije dopao, na osnovu tekstova ovde ocekivao sam nesto fantasticno, a sat PO MENI deluje klimavo kao da ce da se odlepi u svakom momentu brojevi, itd.

Malcu moderatoru Dragonu se izvinjavam : Malac, izvini, samo napred

Mlađi član Avatar korisnika rose101
    Član od
    13.2.2011.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    14

Citat 23jewels kaže: Pregled poruke
    Pristupacan jeste...
    a to sto je tezak i masivan,po mom misljenju i nije tolika prednost,jer prostom fizickom formulom za kineticku energiju dolazimo do zakljucka da sat u tom slucaju trpi vecu silu,prilikom pada,recimo,udara u nesto...itd. Robusnost mu nije garancija dugovecnosti
    Pitanje moze da vazi za sve diver modele,koliko su nam zaista potrebni ako ih nosimo samo u retkim prilikama...
    Ovaj detalj sam nasao na vise stranih foruma, gde ljudi kazu da ako padne mozes da se slikas sa njim, a i jedan VEOMA RESPEKTABILAN clan sa ovog foruma mi je rekao to u privatnoj prepisci kada sam mu rekao da cu kupiti sat, dok ga jos nisam video, da ako padne sat bas taj izraz 'mogu da se slikam', i da je u pitanju neki najstariji mehanizam, da moram da se naviknem da ce staklo imati ogrebotine, itd.

Medjutim to je sve manje bitno ako ti se sat dopadne na prvu, drugu loptu.

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    231

Citat rose101 kaže: Pregled poruke
    Ovaj detalj sam nasao na vise stranih foruma, gde ljudi kazu da ako padne mozes da se slikas sa njim, a i jedan VEOMA RESPEKTABILAN clan sa ovog foruma mi je rekao to u privatnoj prepisci kada sam mu rekao da cu kupiti sat, dok ga jos nisam video, da ako padne sat bas taj izraz 'mogu da se slikam', i da je u pitanju neki najstariji mehanizam, da moram da se naviknem da ce staklo imati ogrebotine, itd.

Medjutim to je sve manje bitno ako ti se sat dopadne na prvu, drugu loptu.
    Ali,on je ronilacki sat,i u tom cenovnom rangu jeste bez premca. Svaki mehanicki sat je osetljiviji na udare od kvarcnih. To sto sam ja naveo,ne moze mu se zameriti,jer to za sta je namenjen,obavlja jako dobro. Kome je sat cesto izlozen udarcima,kupi lepo g-shok,kao ja za svoj radni sat,i stvar resena. 7s26 nije najstariji mehanizam. Mislim da je proizvodnja pocela `96-e,i mogu ti reci da imam seiko 5 kupljen upravo tada koji nikada nije servisiran,otvaran,podmazivan. Dan danas radi kop prvog dana,a torturu je preziveo na gradilistima sve ove godine. Ruku na srce,monster je jako dobar sat...
    Pozdrav

Član Avatar korisnika Refresh
    Član od
    29.6.2010.
    Lajkovi
    312
    Reputacioni uticaj
    15

To ti se desi ako si peh
    Nekima potpuno stane, nekima počne kasniti a nekima bude još tačniji (ne šalim se).
    Članu foruma je ispao sa cca. 1m visine i ništa se nije desilo, dok je drugom počeo kasniti
    nekoliko min dnevno.

Hajmo više ovu raspravu prekinuti, pokvari temu. rose-u se sat nije svidio i to treba ispoštovati.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    159

ma monster

next year at this time I'll be a millionaire