e ove linkove nismo odavno videli...ja cu jedan da uzmem pa kud puklo da puklo
ma da moram da cuvam sve pare za top guna
e ove linkove nismo odavno videli...ja cu jedan da uzmem pa kud puklo da puklo
ma da moram da cuvam sve pare za top guna
next year at this time I'll be a millionaire
Dragon nemoj mi to raditi i ovako se jedva suzdržavam od kupovine...
Stalno zaboravim da pitam, je l ga ima neko na onoj gumenoj narukvici, kako se ona pokazala, koliko je izdržljiva? Ja planiram da ga kupim sa gumenom i da uzmem jednu nato, pa da kombinujem... Nekako mi ona deluje udobnija za plivanje i ronjenje na dah, samo što sam imao problema na g-shocku, da ih vremnom uništi hlor i ako ih uvek perom posle kupanja, ukrti i pukne... A i slana voda im ne prija baš, za razliku od čelične...
:p
Ja ti ipak savetujem da ga uzmeš na čeličnoj narukvici jer je naknadna kupovina iste poprilično skupa a gumenu narukvicu sličnog ili istog kvaliteta možeš i kod nas kupiti za par stotina dinara. Nato je odličan i zaista je udoban, to svakome preporučujem da ima u svojoj kolekciji mada bi možda u ovom slučaju bolji izbor bila zulu narukvica obzirom da je malo deblja od nato. Bolje će da nosi sat na ruci.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja sam nosio Braju super ocena u slanoj vodi nisam ga skidao...nista mu nije falilo a bljestao je kao da sam antonio banderas..tako da su ti ovi satovi klikocitam odavde a ima dosta poznavalaca sat za sve uslove
nemoj da budes rob satu..uzivaj za ono sto je pravljen...
ispoliraces ga ili ces uzeti drugi ako nesto bude lose...
kazem ti ja volim da ronim i da nosim sat dok plivam i nosicu i ovaj aquatimer jedva cekam...samo da nabavim podvodnu kamericu ili foto
joj, bre, i meni posle ovih clipova dodje da uzmem jos jedan...
nego, interesantno da se kod svih ovih testiranih indeksi na koroni i ciferu savrseno poklapaju...
jole777 kaže:
^ Ovi vaši imaju neki buntovnički duh!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ma to ti nije i neka investicija mozda gumena pre..a posle nabacis metalnu i kao da nista nije bilo
Pa jeftinija varijanta je da ga kupi sa metalnom narukvicom pa kasnije dokupi gumenu.
Moje iskustvo je slicno dragonovom - najbolje da uzmes sa metalnom narukvicom jer je dosta udobna i kvalitetna a cena nije mnogo visa nego sa gumom. Ako na kraju hoces gumu - kupices ili Seiko za ~20€ ili neku no-name za manje. I pri tom - cini mi se da je gumena sa ravnim naborima dosta udobnija od one sa talasastim naborima.
EDIT: Pretece me Marko
No time to lose
Bookmarks sajtovi