to da u startu...ali moze i ovako....ma da si u pravu..
to da u startu...ali moze i ovako....ma da si u pravu..
next year at this time I'll be a millionaire
Pojavio se novi monster kod Vitanova " Seiko Snow Monster " O_O
Jel ste videli ovo cudo
evo ga na naslovnoj strani , nadam se da ga imaju u prodavnici moram otici da ga vidim xD
Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
edit:
evo malo precizniji link http://www.vitanov.rs/index.php?id=81
"MONSTER DIVER’S 200m AUTOMATIC LIMITED EDITION The Seiko Snow Monster is one of the watches in the Seiko Monster Diver Collection. This collection features water resistance 200 meters diver’s watches in 7 colors: Black, Orange, Yellow, Blue, Red, Green, Prince Monster (in Pink Gold and Black), and the 2011 version in White. The Snow Monster is a 2555 unit limited edition designed by Mr.Satoru Monjugawa. The clean and cool color was inspired by snow in the beutiful winter of Japan that covered by the blue sky. Due to limited production, it becomes hard to find among the SEIKO diver’s collectors worldwide." ( pozajmljeno sa Vitanov sajta )
Nemaju ga a verovatno ga nikad neće ni imati! Limitirana serija koja nije namenjena evropskom tržištu a cena sata je oko 900 dolara i to kod prodavaca koji nisu AD! Mislim da se spominjao na prethodnim stranama ove teme.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nemaju ga prevaranti! Reklamiraju cenu od 19.800 RSD a nemaju ni jedan izložen jedan sat da pokažu. Preko telefona neće da kažu cenu, a radnju subotom ranije zatvaraju, tako da iz dva navrata kada sam pokušao nisam uspeo ni da ga vidim a ni da dobijem pouzdanu informaciju oko kupovine preko neta. U stvari to i nije kupovina preko neta jer traže da daš ceo iznos unapred u kešu, a oni ti daju neku priznanicu, a sat dobijaš za mesec dana... Sumnjiva rabota if you ask me
Sreća pa postoje ovakva mesta, pa ćemo pomoći da im se takvo ponašanje obije o glavu. Ako ljudi neće naše pare, pa dobro šta da im radimo, hteće ih neko drugi.
Ma užas jedan. Prvo me je prodavačica maltretirala telefonom, nije htela da mi kaže ništa, ali apsolutno ništa o satu nego mi je rekla da dođem u radnju da ne daju informacije putem telefona, a kada sam je pitao da li to to po poslovnoj politici kuće spustila mi je slušalicu, a u subotu kada sam došao u 15:50h ladno sam naišao na zaključana vrata a na vratima piše da rade do 16:00h a pri tome mi ta ista prodavačica nonšalantno odmahuje rukom u fazonu ne radimo više!?!
I takvima da dam pare i da čekam sat mesec dana!?! Ne bi me začudilo da dođem posle mesec dana na zaključana vrata ili da me ista ona "ljubazna" prodavačica pita "šta oćeš"?
Ne znam zašto ste se uhvatli Vitanova i u Sensu ga imaju, evo ga link...
Jel zna neko cenu za snow monster?
^ Mislim da je cena za taj monster oko 100e!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ne shvatam koja je logika da je on najjeftiniji?
Bookmarks sajtovi