zasto ne pitas kod vitanova pa nam javi sta su ti rekli? ima nas jos zainteresovanih ovde
zasto ne pitas kod vitanova pa nam javi sta su ti rekli? ima nas jos zainteresovanih ovde
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
^ osim toga, i veci deo cifera je beo, pa su i tu malo usparali na boji!
jole777 kaže:
Kakvi ste vi kraljevi...
ovo je moj prvi post na ovom forumu.
spadam u obozavaoce i vlasnike monstera. to se desilo u 4 faze:
- video sam ga i jedva primetio
- za par nedelja me je podsvest vrlo podsecala na sliku monstera
- google, forumi, cene, neverica u cenu kod vitanova
- shvatio sam da je najjeftinije da ga sto pre kupim da bih se manje mucio bez njega
nisam ga kupio, dobio sam ga, time ga jos vise volim.
sto se vitanova tice, sve kritike uglavnom stoje, uz jos jednu: poslao sam pre par meseci mail sa pitanjem
oko nabavke jednog sata sa sajta... jos cekam odgovor.
luger, dobrodosao na forum...! drago mi je sto je monster club dobio jos jednog clana!
inace, stvarno neverovatno da se g. vitanov nijednom nije oglasio, buduci da i on posecuje forum. jako bih voleo da cujem neko, makar kakvo objasnjenje te vise puta potvrdjene neposlovnosti.
buduci da forum ima 2.500 clanova, a da ima sigurno bar jos toliko gostiju, a da su i beograd i srbija vrlo mali i siromasni, velika je verovatnoca da ce g. vitanov vrlo brzo izaci na los glas i polako ostajati bez klijentele...
jole777 kaže:
Samo da vas obavestim da je Monster klub dobio jos jednog clana
Hvala kolegama forumasima na sugestijama i pomoci
ojha! cestitam! A slike?
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi