casovnicar iz makenzijeve ulice mi je preporucio tog sa slavije
da moze da mi promeni staklo na jednom starom satu,
a iz bpm - ovog servisa u kneza milosa su ga takodje
preporucili.
da ne verujes...
Druže ja ne znam šta bih radio da sam bio na tvom mestu... Kao što pre mene rekoše, pravi horor... Užas...
Glupo je reci ali ja mislim da bi se rasplakao tamo u servisu, sat sam toliko cekao da se pojavi na nastim prostorima i da se tako nesto dogodi nemam reci .... znaci izliv neke agresije je premali za tako nesto mislim da bi se ipak rasplakao od muke.
Ovo je jos jedan dokaz da je Balkan jedinstveno podrucije...
Nešto tako sigurno...
Srecom pa je bio u pitanju Monster, ipak to cudoviste moze svasta da izdrazi!
Da... ja sam prodavac crnog monstera a ujedno i svedok kada je reč o Dušanu (Kovenko). I ne samo ja, nego je u mom prisustvu bilo nekoliko članova foruma koji su imali priliku da čuju svaki razgovor sa Dušanom. Ja sam, iskreno, ostao zaprepašćen kada sam čuo da je časovničar kod kojeg je donet sat da se skrati narukvica rešio da ga otvori i proveri da li mu je baterija ispravna ili ne. Da ne pričamo o tome kako je čovek u roku od pola sekunde doneo presudu da jedan ne tako maleni Seiko obmanjuje kupce i lažira podatke o tome šta je namenjeno podvodnim aktivnostima a šta ne.
Meni je drago što na kraju, posle sve torture jedne krajnje nesposobne osobe, monster radi kako treba sa odstupanjima koja su u granicama cosc-a i nadam se da će budućeg vlasnika služiti u zdravlju i jako dugo, barem dok ne kupi jedan Seiko marinemaster.
Na kraju krajeva, Seiko je SEIKO... šta god drugi pričali.
Poslednja ispravka: dragon (31.3.2011. u 6:49)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nije bitno o kom se satu radi, preživeo bi to i svaki drugi sat, nego sam postupak tog časovničara, ja bih taj sat morao prodati i kupiti nov ponovo... Ne mislim da je sad nešto pokvario ili šta već, nemojte pogrešno da me razumete, samo bi mene to kopkalo pogtovu kad se radi o novoj stvari... Stvarno ne znam kako bih odreagovao... I šta je sada sa garancijom kad je sat otvaran u neovlašćenom servisu???
Pozdrav svima, nov sam ovde, pa da ostavim svoj prvi post na temi o mom zadnje-kupljenom-satu...
Ja sam odavno bio zainteresovan za kupovinu OM, pa kad sam video da su cene snizene odlucim da ga kupim.
Pozovem prodavnicu Vitanov gde mi je devojka(radnica verovatno) rekla da sat kosta 28.000 dinara i da ona ne zna o nikakvom snizenju i spusti mi slusalicu.
Ja pozovem njihovu direkciju i covek mi objasni da ako hocu sat odmah, kosta 28 hiljada i da ga imaju u prodavnici, a da ako hocu da kupim na snizenju moram prvo da im uplatim oko 19.000 a da za mesec-dva stize sat.
Ja onda pozovem Sense, narucim sat i dobijem ga ujutru brzom postom za 19.800 dinara...
Evo jedne slike:
Bookmarks sajtovi