Strana 27 od 45 PrvaPrva ... 1723242526272829303137 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 261 do 270 od ukupno 449
Like Tree199Likes

tema: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

Određen forumom re: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Dobrodošao na forum i čestitke na kupovini!

Nadamo se da ćeš uskoro predstaviti još neki sat iz kolekcije.

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    140

pozdrav, vlado035, dobrodosao na forum i cestitke na izboru i kupovini!
    i hvala sto si sa nama podelio iskustvo oko kupovine, nadam se da ce bar nekome pomoci da sacuva poneki zivac i izbegne prevarante i nazovi trgovce i sada vec svima nama dobro poznat hohstapleraj...
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Član Avatar korisnika vlada035
    Član od
    6.4.2011.
    Lajkovi
    1185
    Reputacioni uticaj
    15

Hvala na dobrodoslici.
    Malo me iznenadila poslovna politika Vitanova, reklamiranje snizenja a tek kad pozoves ili odes kod njih saznas da to nije bas tako.
    Doduse, covek koji mi se javio u sedistu firme je bio vrlo ljubazan i usluzan.
    Ipak, sve pohvale za Sense, kako je na sajtu napisano, tako i jeste, pozvao, narucio, stiglo ujutru, odlicno upakovano, sve ok.
    Od mene svaka preporuka za saradnju.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    54

off topic

Simo, šta to bi?
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    6.4.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Pozdrav ljudi, ovde novi clan Dragan,
    vec par nedelja pratim desavanja u ovoj temi, oko monstera pa rekoh da se i ja oglasim kao vlasnik sada vec dva ova cudovista orange i od skoro black.
    Ja sam kupio orange monstera kod Vitanov-a jos pre tri godine i prezadovoljan sam satom. Niti jednu zamerku nemam.
    Citajuci ovu polemiku oko cena, ja sam ga platio pre tri godine oko 350 eur, ali je taj sat tada imao u ponudi samo Vitanov u Srbiji. Cena je i tada bila veca nego sto je u Americi, i sada je i bice uvek, zato sto amerika i njeno trziste i traznja ne mogu da se porede sa ovom rupom od zemlje, kako vam to nije jasno, ne postoji nikakva logika za to sto vi pricate. Ja sam i tada uporedivao cene i sada, evropske cene su vece od americkih, pa tako i za ove seiko monstere. To lako mozete da proverite na autorizovanim seiko sajtovima svuda u evropi, cene variraju +/- 10%. Pogledao sam u italiji, madjarskoj, nemackoj, spaniji ... svuda su cene za seiko u tom rasponu sto sam vam napisao. Tako da braco argumenti su neumoljivi i dostupni, samo nemojte da ste lencuge...
    Pa automobili su jeftiniji u americi mnogo, pa ih mi ovde kupujemo, dajte molim vas. To moze da prica neko ko nema pojma o biznisu i ko nije krocio iz ovog mraka.

Sto se tice Sense-a i Vitanova, nisam bio lenj i krenuo sam da pogledam i mozda kupim i black monster po specijalnoj ceni, i odem da pogledam prvo u Sense na nbgd, radnica ne zna sta je to seiko monster, pita me jel to ovo crno budzasto, cena nije ista na netu i u radnji za skoro sve modele satova, to mi je odmah bilo sumnjivo, ne slaze se cena za monster, pa cak ni za seiko 5, kojih imaju ustvari i jedino u ponudi uz jos neka dva tri modela chrono, na sajtu su kao 8400 a u radnji 9900 din, hop jos jedna mutljavina, pitam da mi pokazu sta sve dobijem uz sat, jer znam sta mi sleduje vec sam ga kupio, a ona mi daje neku kartonsku garanciju, kaze servis o`clock u cumicu, kartonsku plavu kinesku kutiju, nije videlo original pakovanje ni u prolazu, kese ni nemaju, ja joj trazim original garanciju od seika, gde pozadi pise ko je ovlasceni serviser za Srbiju, a ona kaze da nemaju oni te garancije. Pitam koliko daju garanciju, kaze 1 godinu.Tu sam vec malo ustuknuo i sve mi je vec bilo sumljivo.
    Slikam kako su izlozeni modeli, blagi uzas, postavicu vam fotke. Cena u radnji bila negde 24100 a na netu 19800 din
    Ja se zahvalim i odem da pogledam kod Vitaova u Vasinoj ulici. Renovirana radnja od proslog puta kad sam ja bio, izgleda bas dobro, svetski. Trazim da pogledam monstere crni i narandzasti i pitam koja je cena a prodavacica kaze negde oko 28000 u radnji ali da je u toku neka akcija samo na monstere i da ako platim avansno cenu sa neta mogu da ga dobijem pouzecem za 5-7 dana, to me je malo zbunilo, trazim da vidim sta dobijam uz sat i ona mi vadi kutiju original, uputstvo, seiko garanciju sa karticom, seiko kesu, sa te strane stvarno profi ne mogu rec da kazem, mada je tako bilo i kad sam prvi put kupovao. Pitam koliko je garancija, kaze dve godine, i kaze da su oni jedini ovlasceni servis za seiko u srbiji, imaju sve delove i sve mogu da poprave.
    A ja joj onda pokazem moj monster i kazem da sam ga kupio kod njih pre tri godine i mozda malo jace, i pitam za popust, a ona mi uze serijske brojeve i pronadje me u bazi kupaca i odusevi se.

Popust nisam dobio na monstera ali su mi omogucili da dobijem cenu sa neta koja je bila na akciji 18700 din, a jos plus sam dobio VIP karticu sa 15 % popusta na svaku sledecu kupovinu kod njih u lokalima kao cenjeni klijent. Te ja dodjoh do mog crnog ljubimca lakse nego ikada.
    Dok su mi korigovali narukvicu na licu mesta, ja malo bacio pogled na ostale modele, i imaju bas bogatu ponudu i koliko sam uspeo da vidim, imaju i najnovije modele iz seiko-ve elitne kolekcije, takodje sam uspeo da opalim koju fotku,pa cu da vam i to postavim ovde. Satovi su izlozeni na originalnom display-u, imaju ogroman izbor modela, izgleda im je stigla nova roba. Naravno pitao sam za cene seiko 5, da uporedim kod njih su 9900 i u radnji i na netu.

Ljudi su mi stvarno i prvi put delovali vrlo profi, ali kad sam cuo ove polemike zeleo sam da se i sam uverim u to, medjutim ovde su izgleda zamenjene teze kao i milion puta u ovoj zemlji.
    Ali sta je tu je, ovo je Srbija, nije to ni prvi ni poslednji put.
    Sad vec kao cenjeni klijent dobio sam informaciju da uskoro spremaju jednu veliku akciju i da cu ja prvi biti obavesten putem maila, ni na moje insistiranje nisu hteli da mi otkriju sta je to sto ce biti, tako da pratite da li ce se nesto pojaviti na netu, ja cim dobijem mail, javljam info...
    Nadam se da sam nekom pomogao da ako vec dajete novac, dobro pogledajte sta kupujete od koga kupujete i da li dobijate to sto trazite, ja bar tako uvek idem u kupovinu.

pozdrav drugari

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    83

Au.. kakva frka oko monstera, pa sada mi je tek jasno zasto se on tako zove

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    54

a jeeeeeeee, još kad bi bilo tako...

Poslednja ispravka: dragon (7.4.2011. u 4:45)
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Banned
    Član od
    7.10.2009.
    Lajkovi
    38
    Reputacioni uticaj
    0

@SIN DRAGAN-e dobro ti nama dosao. I cestitam ja tebi na novom "black monsteru". I razumem te sta si hteo da kazes sto se tice kutije i zvanicnog zastupnika za Seiko. Ovo za kutiju je vec neko od clanova izneo da u Sense nije dobio odgovarajucu kutiju. Ali sto se tice Vitanova i cena, nemoj samo da nam objasnjavas zasto su cene toliko vece nego bilo gde u svetu. Da racunamo to dobro znamo.
    tolarbo likes this.

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

Koga bre zanima zasto je cena kod Vitanova 350e?? Mene ne zanima. Ja ga kupim na netu za duplo manje para. Jel sad mi kao treba da zalimo Vitanova? Monster je extra sat, al ne za 350e, to je pljacka. Dobijem Vip karticu??? Pa za te pare dobijem jos jednog monstera na primer.....Hvala tebi na info i dobro dosao, to sto je Smrdija takva kakva je ne zaci da smo svi u njoj ludi i glupi....Pozdrav
    Poslednja ispravka: nikola0406 (7.4.2011. u 6:12)
    tolarbo and bojank76 like this.

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    180

@SIN DRAGAN - Dobro dosao na forum!

Sigurno je da iskustva nisu crno-bela i verujem da si imao dobro iskustvo kupovine kod Vitanova, ali ima par nelogicnosti koje moram da pomenem:
    1. Pre 3 godine - i sam Vitanov je imao problema da uveze Monstera i ako si i uspeo da ga kupis kod njega, po bilo kojoj ceni - imao si srece .
    2. Sto se tice kutije - Seiko ima vise razlicitih kutija, skupljih ili jeftinijih, tako da verujem da Sense nabavlja Monstere sa najjeftinijom kutijom, tako da tvoja tvrdnja
    nije videlo original pakovanje ni u prolazu
    ne stoji.
    3. Ne verujem da su clanovi koji su imali suprotna iskustva kupili u Sense-u Monstere iz ciste pakosti , mislim da ipak nesto istine ima i u njihovim tvrdnjama!

Na kraju - zakljucicu da je svakako pozitivno sto se cene spustaju i sto postoji mogucnost izbora i cestitam ti na nabavci i drugog monstera .
    Nadam se da ces ostati sa nama i da ces nam preneti iskustva i postaviti slike ovih (i naravno i drugih) interesantnih satova.
    No time to lose

Slične teme

1. Seiko SKX781 - ORANGE MONSTER
    By sima hrabri in forum Kompletni testovi satova
    Odgovora: 30
    Poslednja poruka: 30.5.2011., 17:07
  2. Seiko Monster Online kupnja
    By marvul in forum Seiko
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 27.2.2011., 9:31
  3. SEIKO orange monster poludeo
    By cesnakb in forum Seiko