Hehe... a baš sam hteo da te zamolim u G-Shock temi da postaviš fotke i ostatka kolekcije pošto znam da imaš par dobrih Japanaca.
Hehe... a baš sam hteo da te zamolim u G-Shock temi da postaviš fotke i ostatka kolekcije pošto znam da imaš par dobrih Japanaca.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
"Maradona", čekamo te da završiš
Orange Monster mi se dopao citajuci opise i gledajuci slike, ali se i meni uzivo ucinio vrlo jeftino i plasticno [saginjanje da se izbegne truli paradajz ].
Sad, moram jos jednom da ga probam, jer mi je cudno da mi se ucinio tako lagan, iako ima skoro 200g. Mozda mu je narukvica previse lagana (prilicno je tanka, koliko se secam)... Ako ga ipak kupim, imate li preporuku za neku masivniju metalnu narukvicu od originalne, a koja ce mu dobro stajati?
Watchadoo je meni najbolja metalna za Monstera. (i mesh)
Pogledaj slike moji monstera na wachadoo.. http://www.svetsatova.com/forum/f74/...ster-3637.html
Odlicno izgleda; da li si morao da je obradjujes da bi stala na Monstera. Pretpostavljam da je u pitanju verzija od 22mm?
Mada, nije ni jeftina, skoro $60 sa slanjem bez osiguranja...
20mm!
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
20mm i netreba se nista obraditi.
Svi imaju ovaj Orange samo ne ja....nije uredu..aje ljudi 26 tekuceg meseca mi rodjendan pa ocekujem jedan kao predsednik sindikata ...branim VASE interese da mi se pokloni..
hvala drugari
next year at this time I'll be a millionaire
Jedna fotka oranžade samo za malog zmaja... :p
Bookmarks sajtovi