Dobra je SARB serija, samo mi se ne sviđa što za te pare nema safirno staklo.
Da, i pored toga ima znatno slabiju iluminaciju od jeftinijeg monstera
Ako nekoga zanima Seiko Snow Monster sasvim slučajno sam ga video na stranici kod Vitanova, ali ne znam da li se prodaje i po kojoj ceni. Link: Vitanov - online prodavnica ekskluzivnog nakita i satova
eee ovo me vec raduje Vitanov sta vi kazete na novonastalu situaciju?
stigao je odgovor na sniženje kod Vitanova! Seiko SKX779K
ovo je kao mali rat
može ovo još dole
Obzirom da je na Amazonu 150€ može još dole svakako. Ne previše, jer mi nismo Amerika ali još malo bi moglo. Inače, nijedna slika Monstera ne može da predstavi kakav je to sat. Večeras sam ga zagledao i to je sasvim druga priča kada se uzme u ruke. Naravno, mnogo je lepši uživo.
Nazalost vec mesecima nisam nigde u Beogradu primetio da moze da se kupi nov monster iz izloga, tako da ga jos nisam video uzivo. Na slikama mi deluje sasvim prosecno (malo presiroka korona, a malo staklo za moj ukus), ali me je zaintrigirao jer se tolika prasina podigla kako na ovom tako i na stranim forumima oko njega. U Vitanovu sam im vec dosadio sa molbama da nabave bar jedan primerak da ga vidim uzivo. Nadam se da ce mi se ispuniti zelja i ako je stvarno toliko lepsi uzivo, mozda ga i kupim
^ Sad bi trebalo da ih imaju u radnji. Mozda si i ti uticao na ovo
Usput - odlican je sat, sa savim zasluzenom famom koja ga prati. Mene malo razocarava sto kod nas SKX007 nije toliko prisutan, a radi se o jednako fenomenalnom satu .
No time to lose
Pa eto, u Sense na NBGD (Novi Merkator) mogu da se vide i Orange Monster i Black Monster.
Bookmarks sajtovi