Razmisljam se o kupuvina ova tri sata..pa me zanima vase misljenje.
Mozda i nisu ista kategorija ali eto voleo bi da cujem i vase misljenje!
Razmisljam se o kupuvina ova tri sata..pa me zanima vase misljenje.
Mozda i nisu ista kategorija ali eto voleo bi da cujem i vase misljenje!
na osnovu izgleda glasam za br. 2
I meni se najvise svidja drugi
Uživo su satovi lepši.
Ukusi su razližiti ali glasam za prvi sat...........
Treci.
Ali kao sto kazu ukusi su razliciti.
Od ova ponuđena 3 modela, izabrao bih Seiko Monster, orange ili black.
Šalu na stranu, cene su im malo prenaduvane i mislim da ima boljih opcija. Od ova 3, da budem iskren, uzeo bih najjeftiniji. Ali nije bitno šta se meni dopada, već šta je tvom srcu drago.
E sad, moji predlozi bi bili sledeći...
Obzirom da je ovde najskuplji model skoro $380, opredelio bih se za OVAJ sat i nijedan drugi. Model je discontinued što znači da se više ne proizvodi, malo ga je teže pronaći a cena mu ne pada niti će padati, kako kada je reč o polovnom tako i kada je reč o novom satu. Povrh svega, izuzetno je kvalitetan sat i može se reći da je klasika.
A ukoliko bih želeo da malo uvećam kolekciju isključivo Seiko satovima a da pritom ne izgubim na kvalitetu, uzeo bih recimo jedan Seiko Monster i jedan skx007/009, dva sata po ceni jedne Seiko petice. Pored ovih satova razmislio bih čak i o SKXA53K a definitivno bi mi jedan od prvih pikova bio CFA05001B0.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jeste da izgledaju masivno ali ja bih se (pre svega zbog razlike u ceni) odlucio za Monstera ili mozda za ovaj citizen automatik diver sa safirnim staklom!
just nice and easy now...there is no need to rush
Hvala Vam prijtelji ali meni ovaj treci...bi nekako lepo stajao na ruci..samo da nadjem nacina da ga narucim ))
Hvala jos jednom
Pogledaj Igijev sat koji je na prodaji. Ocuvan je sat, a cena sasim solidna. Inace njegovi satovi su iz Japana pa ga i zamoli mozda moze da ti pomogne oko narucivanja.
Bookmarks sajtovi