seiko je firma za postovanje ali naravno nije hihg end.ni seiko to ne tvrdi vec imaju GS i credor.
seiko je firma za postovanje ali naravno nije hihg end.ni seiko to ne tvrdi vec imaju GS i credor.
Odosmo u off... nego, ja ne osporavam kvalitet petice (uloženo-dobijeno) ,već samo kažem da se koristi pogrešan izraz za pomenuti kvalitet.
ma to je novinski naslov a znamo da naslovi prodaju novine ne bi ja sad to toliko ozbiljno shvatao osim sto imam peticu pa volim misliti da je to najjeftinji high end sat naravno da nije ni blizu nisam lud .. ali argumenti su manje vise validni ono kad se gleda tako naravno ni jedan poznavalac nece reci da jeste petica high end ali ima karakteristike.. e sad ako nesto lici na na med i ima okus kao med ne mora znacit da jeste ..
e u pravu si.cuo sam da ovi nasi trgovci prave tako dobro fals med da samo u nemackoj u specijalizoanoj labaratoriji mogu da ga provale.kod nas ne mogu.
Pozdrav clanovima
Razmisljam o kupovini seika 5 sport SNZF17J1 i imam pitanje koliko kosta servisiranje sata i na koliko treba da se radi servis i od kog stakla je poledjina sata? Nisam imao automatik do sada.Kakva su Vam iskustva?
Pozdrav! Evo da se i ja pohvalim sa moja dva seika-5!, Slike nisu tako sjajne kao Sime hrabrog, ali sta da se radi...
Plava 5ica je moj gral medju satovima, to je jedna od najstarijih 5ica iz 1967-1968 godine masine kalibra 6119-A series... ljepotica...
Drugi Seiko je zapravo dizajna iz Diamatic Seiko serije, ali ovo je zapravo 5, i ne znam zasto je ova petica napravljena u ovoj seriji..
Nadam se da vam se svidjau ovi satici....
Pozdrav
Plavi cifer je jedan od ljepsih sto sam ikad vidio na Seiku
Bookmarks sajtovi