Boske, fenomenalan sat, ali ovo nije 5-ca
Boske, fenomenalan sat, ali ovo nije 5-ca
Nema veze, sat je za 5-cu.
Marko,čestitam
Tvoj sat je proizveden septembra 1985. godine.
Ostale karakteristike su iste kao za svaku peticu.
Ako te nešto konkretno zanima...pitaj
Poslednja ispravka: VLADAN P (3.10.2013. u 13:56)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
nov je 9.900, imas na forumu neke petice u berzi polovnih satova...ovakva petica tesko da se nalazi za manje od 40 evra, ako si platio 50, opet je ok pogodba, ako si dao 70, onda si ga preplatio
samo me buni ovaj prozor za dane, zar ne bi trebalo da je uokviren...
Stime da je ovo stariji model sata nemam predstavu koliko vredi...
Platio sam ga 25e + sam ulozio u zamenu gumice (ona gumica koja ide ispod poklopca sata...) posto je bila plasticna i istrulela sajdzija mi je zamenio za novu gumenu ( 350dinara gumica) + 850 dinara "originalna Seikova brazetla", posto ova koju sma dobio uz sat je bila neka obicna aluminijumska od nekog kineskog sata... a ova je kao original pise na kopci seiko ali je nekako mnogo lagarijasta da bi bila original al ajd sad 1.200 dinara ulaganje + sat 25e...
Ja mislim da ga nisam preplatio... :/
A ovo sto rekoste za okvir oko datuma i dana nije ni meni jasno kao da se taj deo odlepio...ima blaga mikro ogrebotina linija oko dela gde je datum i dan...moguce je da se to odlepilo i da je izgubljen taj deo... :/ Nemam pojma...
Ok je cena.
Moglo je i manje ali i više.
Da,okvir datuma se verovatno odlepio ali to skoro svaki sajdžija ima u rezervnim delovima.
Često se 5-ice (u lošem stanju) mogu naći za par stotina dinara , pa ulovi neku koja ima taj okvir.
Narukvice 5-ica nisu od punog čelika tako da i jesu lagane.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pa da, izasla je skoro 40 evra, mada nezahvalno je davati kardinalne procene, na primer moj poznanik je za 20 evra kupio kao novu peticu, onda je ubrzo jednu dobio besplatno, isto skoro novu, sada je onu od 20 evra prodao za 50 evra, a nosi onu koju je dobio besplatno...tako da ima svakakvih slucajeva.....
Bookmarks sajtovi