slazem se da se sat treba servisirati.ja kad sam ga kupio novog 10 godina sam ga nosio bukvalno na ruci,spavao i kupao se sa njim,nisam ga otvarao,znaci 10 godina je radio bez prestanka ja sam se cudio ono u smislu ovaj sat je NEUNISTIV,prvu pauzu u radu je dobio 2000-te,kada sam od sadasnje supruge dobio drugi sat na poklon a seiko je preuzeo ulogu radnog sata (nosen na posao u fabrici guma u Rumi) 2005-e mi je bio stao (ODVRNULO SE KLATNO)kad ga je casovnicar u Rumi otvorio ja sam ga pitao dali bih trebao uraditi servis? on je stisnuo koliko sam ja uspeo videti nesto na burencetu opruge i sat se brzo odvio i on je rekao da treba jer fabricka ulja vremenom gube svojstva,odradio je servis a dali je menjao gumicu ne znam znam samo da je sat i dalje vodootporan,svaka cast Japancimai dan danas radi vreme mu je za jedan servis,pocasticu ga sa njim uskoro a u jednu ruku sam i radoznao da vidim dokle moze izdrzati pa da mu podignem spomenik Eto to je jedno licno iskustvo u vezi ovih stvarno zahvalnih satova.
Bookmarks sajtovi