Miljane, Andrija dobro došli. Odlične su vam petarde.
Miljane, Andrija dobro došli. Odlične su vam petarde.
Hvala svima na dobrodoslici!
Pozdrav svim članovima forumima , kao i ljubiteljima Seiko 5 satova !
Danas u potrazi za nekim informacijama vezanih uz 5 ticu , naišao sam i na ovaj forum, ubrzo se registrirao i detaljno proučio svih 25 strana na ovu temu. Svi mi znamo razlog zašto ih nosimo, nema se tu što puno diskutirati, svaki taj automatic ima svoju priču, a tako i moja 2 modela.
Jedan ,ovaj što nema cifer je kod mene već 20 tak godina, star je 36 godina, cifer sam skinuo dolje jer sam htio malo drukčiji izgled, ali ubrzo mi je taj izgled dosadio , između ostalog jer svjetla pozadina pojede svjetle kazaljke, kada sam se odlučio vratiti u prvobitno stanje cifr se negdje izgubio i seiko je ostao do danas takav. Preživio je sve i svašta budući da sam bravar. Na orginalnom staklu se i vide točkice od varenja i brušenja, uglavnom nema terena i bauštele gde nije bio samnom.
Ovaj drugi, 20 godina mlađi je donacija od mog radnog kolege. Taj je njega služio besprijekorno 15 tak godina, i onda mu je dosadio i eto ga kod mene. Uz mali servis mislim da može kucati još dugo godina. Evo i par slikica , ljep pozdrav od mene.
Zdravo vlehmen i dobro nam došao! Svaka čast na obe 5-ice a vidi se da je ova bez cifera izdržala svašta! Još jedan veliki plus za Seiko.
No time to lose
pozz, da li mi mozes sa koje stranice si narucio navedeni sat i koja je cijena. sat je preljep. LP
Moja nova prinova! Preljep sat, još bolja kvaliteta, sretan kao malo dijete!
Ova plava petarda sa oranž sekundarom je lepotica!
i ova cetvrtasta je veruj tamno braon metaliziran cifer sa ovim zlatnim detaljem
Bookmarks sajtovi