Ma naravno, na plexi i mislim.
Pleksi, u narodu poznat kao staklo
Ma naravno, na plexi i mislim.
Pleksi, u narodu poznat kao staklo
Он сказал: "Поехали!"
ok prijatelji, hvala na savjetu, nabavit cu cape cod krpice, a za staklo mi svakako ne treba ništa.. obično ukoliko je to moguče, platim da mi se ugradi novo staklo.. nekako volim da je staklo savršeno bez ikakvih vidljivih linijica
Problem je sto se ono vrlo lako grebe, nije kao safirno, *ebiga, pa sam ja za svaki slucaj sebi nabavio taj Polywatch, stvarno super polira.
Poslednja ispravka: arch_m (12.12.2014. u 22:36)
Он сказал: "Поехали!"
sunđer igra kod mekših materijala recimo mesing
Probao ja jedanput sa sundjerom.....po meni on samo dobro "zasjaji" deo koji poliras i tako pokrije sitne manje abrazije.....ali o pravom poliranju.....tu pomaze strojno, masinsko...
Ili ja nisam dobro pritisnuo ( kada sam nezan)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
nokru, prelistaj malo temu koju je postavio arch_m, vise clanova je imalo dobrih iskustava sa sundjerom za sudove.
Njime su uspevali da izvuku mat povrsinu.
Inace za sjajne povrsine i od mene preporuka za cape cod krpice, odlicne su.
Poslednja ispravka: RUS (12.12.2014. u 22:57)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Gledaj što radi sunđer sa praškom za suđe i pepelom "lugom" od drva 130 godina stara šetalica polirana pred dva mjeseca
pažljivo pročitam doslovno sve, ali ti tvrdim da sunđer ne može oprati niti suđe, bež ćelične žice i na čeliku ostavlja trag čistoće
za poliranje je vrlo dobar filc
a razno razne otičarske ili zlatarske krpice su za finiš skidanje masnoće ruku, tragova filca, dlačica i prašine
sunđer je za čelik pušiona i pitaj bilo koga od časovničara koje poznaješ ako ti ne odgovore isto kllanjam se do zemlje
Nema sta da pitam bilo koga, slike i rezultati su dovoljni sami za sebe.
Sundjer nije idealna stvar, ali u nekim slucajevima pomaze.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nokru- zlatarske i optičarske krpice nemaju nikakve veze osim na prvi pogled sa 2m razdaljine.
Zlatarskom krpom za 30min možeš matiranu površinu dovesti do viiiisokog sjaja. Nemože se prati i praktično je za jednu upotrebu.
@ rus, Ja osobno ću zaključat ovu temu, a 10000 članova neka prosude sami, ne može se matirati jedan dio čelične narukvice
ili dijelovi kućišta bez stroja za poliranje sa regulacijom brzine i snage i barem dvije (gruba, fina) uz dodatak razno raznih polir pasti
Bookmarks sajtovi