@nokru, slazem se, ne vredi da raspravljamo dalje oko toga.
Na svakome je da sam odluci sta mu je ciniti.
@nokru, slazem se, ne vredi da raspravljamo dalje oko toga.
Na svakome je da sam odluci sta mu je ciniti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Poslednja ispravka: RUS (12.12.2014. u 23:43) Razlog: Ubacen citat
Ljudi, ne znam šta mi je, ali sam se pravo "navukao" na lijepe petarde.. evo danas sam nabavio meni jako lijep i ocuvan primjerak.. Molio bih poznavaoce da mi kazu na osnovu broja koje je godine ovaj model proizveden? Bas sam sretan..
Prema serijskom broju sat je ili iz juna 1983. ili iz juna 1993. godine.
Čestitke na ulovu.
ok, a da li je moguce da je iz 2003 godine, jer mi je malo cudno sto je ovako ocuvan...
Tesko da je iz 2003. Da jeste, verovatno bi imao 7S mehanizam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo sta Seiko kaze za moju peticu koja je iz 90. godine.
"your watch (Case no. 7009-3170) was produced from 1988 to 1996."
Po oznaci kucista 3070, tvoja bi trebala da je starija tako da bi pre mogla da bude 83. godiste.
meni je draze da je starija, ali opet kazem, sumljivo mi da je toliko godina stara a ovako ocuvana...
Čitajući forum naučio sam da pravi ljubitelj satova mora imati Seiko 5 u svojoj kolekciji .
Molio bi da mi pomognete oko nedoumice, pošto bi i ja da nabavim sebi jedan od ovih legendarnih modela.
Najviše mi se dopada Seiko SNK809K2 , ali se plašim da mi je mali , mada ga nisam video uživo.
Listajući oglase naišao sam na ovaj model koji mi se izuzetno dopao
Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko 5 automatic (6309-7320) - ID 18590054 - Kupujem Prodajem ,
ali mi se ne dopada metalna narukvica, više volim kožne ili Nato.
I ovaj mi se sviđa Nakit, satovi i dragocenosti : SEIKO automatic 6309 - ID 18560413 - Kupujem Prodajem,
(mada bi pre tamne boje sa gornjeg linka samo da može da se zameni narukvica),
može li sa slika vaše stručno oko da proceni valja li sat ili ne, da uopšte zovem lika ili ne?
Hvala .
Po mom mišljenju Petica koja nije na čeličnoj narukvici nije Petica. U svakom slučaju, to je najmanji problem, lako ćeš je skinuti i staviti neku po volji(mada ja ne bih), a čeličnu ostaviti u fioci.
Bookmarks sajtovi