Pozdrav,dragi "peticari",evo da i ja kao veliki ljubitelj i ponosni vlasnik nekoliko "petica" dam skromni doprinos temi
Ljubitelj ovog sata postao sam jos kao decak diveci se ocevoj "petici" na ruci.On je taj model nosio negde od 1990.godine sve do pre par godina i u bukvalnom smislu te reci taj sat je preziveo cudo Mislim da se radi o modelu 7009-3170 A2 (to je model koji izgleda kao model sa ove slike al ovo je u pitanju 7s26 mehanizam a ovaj ocev nisam mogao da nadjem na netu).
Sve u svemu,gledajuci sta je otac sa njim radio,shvatio sam da su "petice'' zaista neunistive
Ja sam svoju prvu peticu (to je ova na prvoj slici,7s26-3160 A4,063348) dobio na poklon od oca pre 15-ak godina i mislim da u tom momentu nije bilo srecnijeg coveka od mene Narednih 7-8 godina ovaj sat nije skidan s ruke.Promenio sam mu samo narukvicu jer meni licno ova je bila malo lepsa nego njegova originalna.
U medjuvremenu sam nabavljao ove ostale modele al trenutno imam u planu da ih estetski sredim ali i da nabavim jos par modela(uglavnom sportskih kao npr 6119-8490) Za sada ovoliko od mene
Bookmarks sajtovi