Imam i jedan milanez. Nisam prije, ovo je prvi put da ga skinem sa koze od kako je kod mene. Na milanezu mi je Roamer Anfibio. Tanje mi kuciste od Roamera pa zato. Probacu i to ako Bog da. Hvala na prijedlogu Mario.
Imam i jedan milanez. Nisam prije, ovo je prvi put da ga skinem sa koze od kako je kod mene. Na milanezu mi je Roamer Anfibio. Tanje mi kuciste od Roamera pa zato. Probacu i to ako Bog da. Hvala na prijedlogu Mario.
Poslednja ispravka: Elvedin (24.2.2017. u 18:24)
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
E da li ce biti poslednji ne znam. Neka onda bude Roamer opet na kozi, a stavicu Milanez nekad pa cemo videti.
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Evo i mog malog doprinosa ovoj (večnoj) temi. Nijedan sat ni blizu nisam tako zavoleo kao ovaj Seiko 5. 7019-7120. Godište - 1974.
photos uploaded
Tempus incognitum
Lepa i ocuvana petica. Cestitke.U zdravlju je nosio. Na toj fotografiji sat izgleda veci nego sto jeste.
Imam isti model samo sa svetlijim brojcanikom i bez orginalne narukvice.
Poslednja ispravka: skydrummer (25.2.2017. u 0:25)
Hvala. :-) da, izgleda veće na fotografiji.
Moj zelenko...
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Prvi Seiko.
Prvi automatik.
Prvi sat sa metalnom narukvicom.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Nije Seiko 5 ali je otprilike po namjeni i stilu:
7002-8040.
Mehanizam kao u "Filipino" 7002 diveru,38 mm kuciste,5 bara WR,explorer look.
Imao sam zelju da dodjem do ovog sata i to mi se ostvarilo Bice malo posla oko njega ali isplatice se trud. Ispravan je samo cu ga estetski doterati. Covek mi je trazio 800 din za njega, na kraju uzeo sam sa njim i ovaj Slava zenski (400din oba sata)
Послато са GT-I9505G уз помоћ Тапатока
Bookmarks sajtovi