I hocu,nego ja sam iz malog mesta,ovde sajdzije nema,sve moram da trazim preko neta i saljem satove.Koliko li Bojovic naplacuje? Po onome sto sam citao,vidi se da je dobar.
I hocu,nego ja sam iz malog mesta,ovde sajdzije nema,sve moram da trazim preko neta i saljem satove.Koliko li Bojovic naplacuje? Po onome sto sam citao,vidi se da je dobar.
Imas dobrih servisera, al servis moze biti skuplji od sata. Ali ako planiras da zadrzis sat jos bar 5 godina, ja bi dao nekome ko je dobar i platio dobro. Zvanicno, Kostic pere mehanizme u kadici, bolje je njemu dati 4h nego nekome drugom 2h i da znas na cemu si. Meni je nekoliko puta radio sat koji je vec stao i u cenu servisa je uracunata i popravka, verovatno je bila sitna. Sa druge strane u mom gradu stari sajdzija radi podmazivanje za 600din sa sve popravkom, sto je ok ako imas stari sat samo da ga osposobi. Za noviji sat gde se trazi dlaka u jajetu moras kod proverenog i skupog
Hvala na odgovorima,nije,druze,ovo je stariji seiko,iz 80 ih,ali planiram da ga zadrzim,pa,bar zauvek.Jednostavno mi se svidja.
Pozz,drugari,sat mi je sredio jedan lokalni casovnicar.
Sad me majka zvala,preuzela ga je,ja sam joj dao 2000 din da plati sta je popravio i plus mi uzela kozni kais i ostao joj kusur.Ceo sat je jedva covek ocistio i rekao da je bilo neko ulje sipano unutra.A i meni je smrdelo na automehanicarsku radnju kad sam ga otvorio.Jbt,ne mogu da verujem sta ljudi rade.Ja sam ga polovnog kupio,ali da je ulje sipano,benzin,nmg da verujem.Sredio mi ga je za 3 dana,a i kontrolisao ga je dva dana da ne odstupa slucajno,posle servisa.Eto,sredio mi ga je covek za malo vise od 1000 din.Presrecan sam trenutno.pozzz svima.
E pa super
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Hvala,okacicu slike sata sutra.
Majka s posla dolazi oko 22h,a lepse su slike na dnevnoj svetlosti.
Covek je toliko pedantno i precizno odradio posao,da sam ostao bez reci.
Ovo je moja najbolja drugarica,koju sam nasao pre 4 god ispod jednog kontejnera.Njena jedina krivica je bila sto je zenka,pa je kao tek progledalo stene tu i ostavljeno.Eto,da predstavim Ruzu kad mi je vec upala u prvu sliku.pozdrav svima.
Poslednja ispravka: ZAGORICIKO (11.7.2020. u 9:56)
Interesantan cifer . Lep sat.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Hvala,za 2000 sam ga pazario,nakon cenkanja,i 1000 din servis.Pa,mislim da sam sasvim pristojno prosao.
Bookmarks sajtovi