Više manje ti je sve napisano na stranici sa koje je slika.Nisam siguran ali mi se čini da krona za pomjeranje nutarnje lunete nije na navoj.a kvaliteta ti je kak i ime kaže S(ve) 5
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Ako ga kupuješ od Iggy-a?
Onda verovatno znaš da je sat kupljen u Japanu, a prestavlja odličnu kupovinu za taj iznos. Ako se radi o istom satu znam da je sat očuvan i poznajem korektnost čoveka koji ga prodaje. Imao sam prilike da ga upoznam i kupim sat od njega.
Sat je odličan, imao sam ga u planu, preporuka je, kupi ga!
hvala na informacijama, mislim da sam sad vrlo blizu da se odlucim da ga uzmem
Ma nije rađen samo za Japan i može se naći i van granica te zemlje, samo nije namenjen Evropskom tržištu. Zašto je to tako, valjda samo Japanci znaju ali je svakako velika šteta što se ne može naći ovde. Uglavnom, radi se o odličnom satu sa 7s36 mehanizmom koji bi trebalo da predstavlja "nadogradnju" 7s26 mehanizma i koji je prilično pouzdan. Narukvica je jedna od kvalitetnijih koje ćeš kod Seika videti u ovom cenovnom rangu a sam sat je dovoljno robustan. Po ceni po kojoj se nudi predstavlja dobru kupovinu i ako ti se sviđa dizajn sata verujem da nećeš zažaliti.
Da citiram watchmag-a
Pozdravkvaliteta ti je kak i ime kaže S(ve) 5
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat je kupljen
Hteo bih svima da se zahvalim na savetima, puno ste mi pomogli da se odlucim!
za sada sam prezadovoljan, sat izgleda odlicno...
pozdrav i hvala jos jednom
u zdravlje da ga nosis...i da ti dugo traje...odlican je sat
Čestitamo, čestitamo...
Može par slika, ovde ili u temi "slike satova iz vaše kolekcije"?
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
stizu slike uskoro
pozdrav
Bookmarks sajtovi