uzeo mi je brat ovaj sat...meni se svidja,ali me zanima kakvi su ovi kinetic mehanizmi....i njihovo poredjenje sa klasicnim automaticima....
uzeo mi je brat ovaj sat...meni se svidja,ali me zanima kakvi su ovi kinetic mehanizmi....i njihovo poredjenje sa klasicnim automaticima....
gorro wrote:
Preporučujem da pročitaš kraće tekstove o tipovima mehanizama koje sam pisao u sledećoj temi:uzeo mi je brat ovaj sat...meni se svidja,ali me zanima kakvi su ovi kinetic mehanizmi....i njihovo poredjenje sa klasicnim automaticima....
http://www.svetsatova.com/index.php?...p;catid=18#408
U suštini predstavljaju dobru kupovinu, ali ako želiš nešto što će dugo, dugo trajati onda ipak preporučujem klasičan automatik.
Laslo51 wrote:
Laslo, jesi li ti već okačio slike tog sata nakon popravke? Daj da vidimo kako sat sada izgleda.pozdrav!
danas sam zamenuo staklo na satu i nasao jos oznakana brojcaniku a to su
2906 125N R
samo da vidite kako je sinuo sat sada je kao nov
pz. Laslo
Nego reci mi gde si nabavio staklo, i kog je tipa (mineralno, akrilno)?
Pozdrav,
V.S.
pozdrav !
evo i slike
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Pozdrav Laci. KO ti je menjao staklo?
kakve su te baterije sto se koriste kod kinetic i eco-drive mehanizama...jesu iste kao kod klasicnih quartz satova???
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
pa dobro....a je li ih lako nabaviti..pitam zbog toga,da li se moze desiti da ih npr nema u casovnicarskim radnjama u podgorici..
za podgoricu neznam.Rjetko ih ko drži na lageru jer baš nije traženi tip baterije ali dobra je stvar kaj sat sa poluispravnom baterijom još može poslužiti a u međuvremenu i serviser može dobiti novu.B)
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi