Kod nas na buvljoj pijaci, gde drugde. Ali stanje je 1 od 10. Inace sam tada trazio jedan kvarcni Seiko, njega sam nasao u malo boljem stanju, ali daleko je i on od dobrog!
Kod nas na buvljoj pijaci, gde drugde. Ali stanje je 1 od 10. Inace sam tada trazio jedan kvarcni Seiko, njega sam nasao u malo boljem stanju, ali daleko je i on od dobrog!
U svakom slucaju druze ako nekako ne uspemo da ti kupimo satic za rodjus,rado cemo se okupiti za taj dan i da nas castis nekim specijalitetom i picencetom pa ce mo i pricati na tu temu kad ti uzimamao sat.
ti samo reci koji je restoran u pitanju naravno u Bgd i tu smo..orni za jelo i sugestije tvoje sta da ti uzmemo za poklon!
Eto
next year at this time I'll be a millionaire
Jedan od najboljih primjeraka do sada:
Vintage Seiko Diver 6105-8119 150m Automatic 1976 ORIG | eBay
Ovaj ide na preko $2000.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
A sreckovic ga nasao za 100tinjak dolara. Inace veliki ljubitelj Bell-Matica. I ja mislim da grijesi sto ga nije zadrzao...ali ukusi su razliciti.
Otišao za 3150 US dolara. Moram priznati da nisam očekivao ovoliku cenu za 6105.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
26 ovog cu i ja ovaj seiko...makar nikog nisam banovoa,dobar sam deckic.sve vas volim..i tako...moze post expres aksa rucno davanje...
hvala vam drugari moji
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi