Tamo negde sredinom maja meseca mi je rođendan, pa ako neko razmišlja šta da mi pokloni na taj dan, evo šta želim...
Seiko 6105-8110
pictures by Kibi
Ostatak slika ovog prelepog sata možete pogledati OVDE.
Tamo negde sredinom maja meseca mi je rođendan, pa ako neko razmišlja šta da mi pokloni na taj dan, evo šta želim...
Seiko 6105-8110
pictures by Kibi
Ostatak slika ovog prelepog sata možete pogledati OVDE.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jesi li siguran da zelis bas taj???
....Mislim da ne pogresimo.
strasan sat... legenda.
koliko je vazan, saznao sam tek nedavno, dok sam citao svasta o Seikovim ronilackim satovima, i pisao review za Monster... enivej, moje najdublje postovanje za gospodina 6105!
jole777 kaže:
Sta mislim o ovom i o 6309 ti najbolje znas
Siguran da sigurniji ne mogu biti!sonebg kaže:
Odavno ja želim taj sat i već neko vreme cunjam po netu i tražim neki koji je očuvan i u 100% originalnom stanju a pre neki dan sam imao to zadovoljstvo da ga ponovo držim u ruci. Drugari, ja ne mogu da vam opišem koliko je to dobar sat i koliko sam ja fasciniran njegovom pojavom, definitivno jedan od najboljih Seiko ronilačkih satova ikada. Ja ću ovaj sat, najverovatnije sa Seiko Tunom, imati do kraja ove godine.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Ja te druze moj podrzavam sto posto. Ako treba neka pomoc,tu sam. Ozbiljan sam sto posto. Pare nisu problem. Para nema sad se salim
Taj Seiko je stvarno prelep. Ja sam ga takodje video letos, ali je bas bio u losem stanju! Inace da je bio bar malo bolje ocuvan, vec bi bio u kolekciji!
tolarbo, jesi li možda taj sat video kod nas i ako jesi, gde si ga to pronašao?
Pa naravno da problema nema kada para nema. Gledam da nađem neki koji je u 100% originalnom stanju, pa nek su kućište i staklo izubijani. Sad sam bar siguran da pro sređivanje sata kod nas nije problem a NOS staklo imam gde da nabavim po "prihvatljivoj" ceni. U svakom slučaju, ako neko ne odluči da mi pokloni ovaj sat , do leta jedan 6105 sigurno uzimam.Ja te druze moj podrzavam sto posto. Ako treba neka pomoc,tu sam. Ozbiljan sam sto posto. Pare nisu problem. Para nema sad se salim
Bookmarks sajtovi