@Walter: Samo da ispravim - nije kritika nikako, vec NAJDOBRODUSNIJA POHVALA OD SRCA!!! Veliki pozdrav!
@Walter: Samo da ispravim - nije kritika nikako, vec NAJDOBRODUSNIJA POHVALA OD SRCA!!! Veliki pozdrav!
Evo posto sam nov da se i ja malo ukljucim na forum.
Kao prvo tekst o satu je fantastican, ne samo to sto je bio u svemiru nego i sve istorijske cinjenice vezane za ovaj sat.
Kao drugo posedujem SEIKO 6139-6002 model sata koji je u potpuno ispravnom stanju ali mi fali bazel i brazletna pa bih molio da mi javite ukoliko imate informaciju gde bih to mogao da nabavim, nasao sam na eBay-u gde mogu da kupim te delove, cak i cena nije velika negde oko 30$ medjutim problem je sto je prodavac iz engleske a mi jos uvek imamo problema sa PayPal-om.
Veliki pozdrav svima
Evo ja sam tek sad procitao ovaj tekst i kao sto kaze Vladas u jednom dahu sam je procitao! Svaka ti cast na trudu i na ovim informacijama. Kao sto jedan od |forumasa kaze nije trebalo NASU podmazivati...ponosan sam sto sam vlasnik jednog 6139
next year at this time I'll be a millionaire
Da Milan nije podigao ovu temu i meni bi promakla, svaka cast Walter fenomenalan teks sa sve slikama, jednom recju odusevljen sam.
Bravo...
I meni je ovo promaklo. Šta reći osim
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Evo ga, ko zeli, moze i hoce ima priliku jos 6 sati do isteka,
srecno
Seiko Pepsi 6139-6002 sehr selten!! | eBay
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ajde, lepo priznajte, ko ga je kupio ??
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Lepa fotografija !
^
I lep kais!
Jeste lep kais u Racing stilu !
Bookmarks sajtovi