Jole, potpuno te razumem... mada sam se malo rastuzio kad sam procitao da si prodao onog prvog - bio je fenomenalan
Jole, potpuno te razumem... mada sam se malo rastuzio kad sam procitao da si prodao onog prvog - bio je fenomenalan
No time to lose
Iskreno i ja sam malo tuzan jer znam da takvoga vise necu naci ali tjesi me sto ih sad imam 4 umjesto njega a stanje slicno njegovom sa par crtica na kucistu.Ali zadovoljan sam jer sam skuzio da me alarm satovi interesiraju i planiram slijedece kupovine napraviti upravo u tom smjeru.
@dragon - otisao sam malo u sirinu sa mojim odgovorom . Ja ga ne bih uzeo prvenstveno sto je toliko star. Volim nove i/ili novije stvari.
Mislim, volim da vidim stari sat, lepo ocuvan i u funkciji. Ali da kupim toliko star polovan sat - to ne mogu. Takav sam ne samo za satove vec i za sve drugo sto kupujem.
Poslednja ispravka: eee (23.11.2010. u 9:06)
Kud sam i pokrenuo priču o bell maticu, na kraju sam sebi sam ukrao temu. Vas dvojica da se prebacite u novu temu. :p Bez zezanja, Jole kada ti satovi stignu sa servisa obavezno otvori temu i postavi par slika novih bell-ova.
@eee
Ma razumemo se u potpunosti. Nisam ni mislio da svako želi ili voli da izdvoji novce za nešto što je već korišćeno ili što je iz doba Jure.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja volim stare satove, ali ovaj Seiko je preskup. Nikako ga ne bih kupio. Pa svi dobro znamo sta se moze kupiti za toliko para!
Ovo se jako retko viđa i još teže nalazi, pogotovo u prodaji... NOS 6309 Seiko diver.
slike pozajmljene
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Evo ja ti ga nadjo ... za 160e
.... hi,hi, pa jel ovo tvoja čuka?
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
:p
Jeste, čas se prodaje čas se ne prodaje. Nikako da se odlučim da li da ga zadržim ili ne i to baš zato što su mu pojedini delovi restaurirani tj. zamenjeni. Tražim jedan koji je u NOS (new old stock) ili barem all-original stanju ali su izuzetno retki i cene im se kreću od 300-400€ pa na više.
Inače, bez obzira što su mu pojedini delovi restaurirani, sat je daleko udobniji od bilo kojeg novog skx modela i jaaakooo dobro izgleda.
Dočepao se danas prepodne jednog idiota i posle par minuta teške borbe mislio sam da sam mu nekako doakao. Nije loše ali tek sad vidim da je moglo i bolje... recimo, mogao sam malo bolje prašinu da obrišem.
Par slika moje kornjače za koju još uvek nisam siguran da li ću je zadržati.
Moram reći da je predivan
Još da je NOS, uff, ali je i ovakav dobar.
Ako bi ga prodavao, koja bi mu cijena bila?
Bookmarks sajtovi