zelim kupit seiko 7002-700a iz 92 godine zna li netko ista o tom satu ponudjena cijuena je 500 kn vhvala
zelim kupit seiko 7002-700a iz 92 godine zna li netko ista o tom satu ponudjena cijuena je 500 kn vhvala
ako dam dobro pogledao cenu oko 66 eur? i ako je sat ocuvan to treba uzeti.
The cal. 7002 movement has 17J and runs at 21,600 bph. It's non-hacking and has a quickset date-only calendar mechanis
The 7002-700A is a 150m diver with a blue-and-red bezel. The 7002-700J, according to Shawn Taylor/shawn, is another variant -- "Japan only market version with '17 jewels' on dial, but with red/blue bezel."
http://www.makedostudio.com/watches/seiko-divers/
next year at this time I'll be a millionaire
to je onaj ronilacki "pepsi"? pa, ako je u dobro ocuvan, mislim da je cena ok.
jole777 kaže:
sat je ocuvan izgleda ko novi nema ogrebotina sve ko po ps-.u recite mi koliko je otporan na vodu
napisao ti je vec milan, a pise ti i na ciferu - 150 m.
jole777 kaže:
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
ok hvala nadam se da cu realizirat kupnju
odma po kupnji odnia bi ga prijatelju uraru da sredi gumice i napravi servis djeluje mi modernog izgleda iako je iz 92 godine
Odličan sat, rekao bih i cena sasvim povoljna. Mehanizam 7002 , se prema mojim saznanjima , proizvodio od 1978 do 1995 i ugrađivan je u mnoge Seiko modele što samo potvrđuje njegov kvalitet. S obzirom na to koliko je dugo proizvođen delova ima sasvim dovoljno pa oko toga ne moraš da brineš. Ovaj sat se inače proizvodio od 1988 da 1996 godine ( nasledio je 6309 "dajvere" ) . Kod kupovine povedi računa da su brojčanik, kazaljke i krunica ok.
Sretno!
ps- tek sad videh da si napisao da je ko nov, onda kupuj, ne časi časa.
Bookmarks sajtovi