Walter - cestitam, odlicna tema, o odlicnim satovima!
Ja vec dugo planiram da nabavim jedan 6138, ova tema definitivno ubrzava nabavku .
Walter - cestitam, odlicna tema, o odlicnim satovima!
Ja vec dugo planiram da nabavim jedan 6138, ova tema definitivno ubrzava nabavku .
No time to lose
Tacno d1d ! Pogresio sam u vezi Pande jer sam bio jako umoran, desilo mi se da mi se dva puta izbrise ceo tekst koji je gore napisan pa sam morao tri puta da ga kucam i onda zbog umora nisam primetio pa evo ispravljamo gresku
Ovo je Seiko 6138 8020 Panda i 6138 8021 je isto tako Panda ova slika dole je moja Panda koja je obelezana kao 6138 8020
Ovo je Seiko 6138 8000 "Baby Panda" Na prvi pogled ovako na slici nema velikih razlika ali izmedju Pande i Baby Pande ima razlike - Beby Panda je manji sat sa manim dijametrom nabijeniji kod njega su skala za minute i sekunde napravljeni kao prsten koji se suzava pa daje mu neku dubinu i ispod datuma stoji natpis da ima 23 rubina, Deluije dosta debelo sa strane i opsto deluje dosta bombasticno dok je Panda veci sat i deluje puno elegantnije
ovo dole je "Beby Panda "
Evo jedna slika za direktnu uporedbu "Beby Panda" sa leve starane i "Panda" sa desne strane
Beby Panda je napravljena u dve verzije jedna kao Panda beli cifer sa tamnim sivo crnkastim subregistrima- brojcanici dok je tachymetar crn kod druge verzije cifer je crn subregistri su beli isto tako i skala koja odredjuje minute i sekunde je bela,meni se dopasa i ova varijanta evo slike za uporedbu
Evo ga Seiko 6138 0011 popularno nazvani "UFO" ili Yahtman's isti kao Zmajev, izuzetno macan i lep sat, po kombinaciji boja ovo je bio odgovor na konkurentskom Heueru Autaviji Viceroy ali o Autaviji sledeci put spremam dobar tekst !
Heuer autavia Viceroy
Seiko 6138 0030 izuzetno lep i upecatljiv model !
Jeeee Zmaj ponosno nosi speed timera....ma bolji je od nekoh Heuer-a
next year at this time I'll be a millionaire
Evo njegovog seriskog brata napravljen za japansko trziste Seiko 6138 0030 poznat kao "Shapagne" - Sampanj
Seriska braca
Što me nervirateeee sa ovim lepotanima....
Šalu na stranu ovaj UFO je prelep... definitivno moj favorit.
Walter, nema više "lajkova" od mene. Gotovo. Kud puklo da puklo.
To nije kolekcija, to je Seiko muzej. Kad pogledam ovih mojih 6 komada, pozelenim od muke.
Beda na šta liče.
Ima da organizujem ilegalnu grupu, prepad i otimačinu bar pola tvojih Japanaca.
Sarajevo je bilo mačji kašalj, da vidim kako ćeš njih da braniš!!!
Evo jos neke fotke skinute sa neta, od ove prelepe Seikove serije !
Bookmarks sajtovi