Ljudi ja sam zaljubljen zelim ovaj sat po svaku cenu Moze li mi neko reci kako se ovo radi? Posto nigde nisam video ovakav Monster,ocigledno je radio covek nesto sa njim Ima na sajtu gomila modifikacija samo slike nece da mi skine kako treba me
Ljudi ja sam zaljubljen zelim ovaj sat po svaku cenu Moze li mi neko reci kako se ovo radi? Posto nigde nisam video ovakav Monster,ocigledno je radio covek nesto sa njim Ima na sajtu gomila modifikacija samo slike nece da mi skine kako treba me
Poslednja ispravka: RUS (12.2.2014. u 13:31) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Kupis prvo monsterea, onda odes na yobokies's Library | Photobucket ili reimo ***WEB STORE*** - DAGAZ WATCH LTD., kupis delove i sklopis sve to.
Poslednja ispravka: RUS (12.2.2014. u 13:32)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E sad da mi neko objasni kako ova cena: Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko Snow monster - ID 25383911 - KupujemProdajem
Re____a? (moguće - poklopac mi je sumnjiv)
Kradeno jer nema papire? (sve jedno jeftino jer se ova LE verzija valja i to ako naletiš za mnogo veće pare)
Poslednja ispravka: Hornet (8.9.2015. u 13:24)
"bolje čitav život biti milijunaš, nego jedan dan siromah..."
Naravno da nije replika, a iskreno ne znam zbog cega je poklopac sumnjiv?
To je modovani Seiko monster, tako da je sa njim sve u redu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
To je bio narandžasti Monster ali je brojčanik (verovatno i sve tri kazaljke) kupljen od yobokies. Dakle zamenski brojčanik . Praktično omaž limitiranoj seriji.
Poslednja ispravka: skydrummer (8.9.2015. u 13:34)
Ma kopija xaxa...izvinjavam se morao sam
P.s. pa ono i pise da je mod...
next year at this time I'll be a millionaire
Sad ispadoh pglu )))))
Na poklopcu SM piše da je LE, a ja nisam provalio da je modovan sat, hihihihi
"bolje čitav život biti milijunaš, nego jedan dan siromah..."
taj Dragoljupce neki opasan tip
Opasan samo za one sitnicare i zajebante...
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi