ma bruka, kažem ja oko 140evra, a još je pojeftinio, bio je 165 dolara, šteta jedino dimenzije i širina lugova bar za mene i jako se čudim da ga niko još nema ovde
ma bruka, kažem ja oko 140evra, a još je pojeftinio, bio je 165 dolara, šteta jedino dimenzije i širina lugova bar za mene i jako se čudim da ga niko još nema ovde
Ne razumem, zbog cega je bruka to sto je sat jeftin?
Da kosta tri puta vise, svi biste ovde kukali kako je preskup, ovako opet ne valja sto je jeftin...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
meni odgovara i cijena. vintage drlozi upitne ispravnosti, zamorenih materijala , slicnih oblika i boja se krecu slicnih cijena, pa u tom smislu, podržavam takve cijene, a pogotovo u doba kad sve manje ljudi uopće nosi/kupuje satove, a još su k tome i tržišta pretrpana kopijama, hommageima, modnim satovima i sličnim varijacijama na teme.
bruka dobra ponuda, kao kad bih rekao krađa, zar je moguće da si ovo najpogrešnije moguće shvatio
amerikanci kažu krađa, mada ružna su oba izraza
hahha, samo sam te ja, djelomicno, skružio!!
Kad nam jezik sve više propada.
Kako smo samo došli do toga da nešto što ima negativno značenje opisuje nešto pozitivno.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
ah da izvini nisam na to obratio pažnju, pa to je tihomirov improvizovao, ne misli on to valjda ozbiljno
Valjda ne misli.....to je u afektu napisano.....razumijem ga.
Bookmarks sajtovi