Mehanizam odlican, ali dizajn i velicina kucista meni se ni malo ne dopadaju. Tako da obrati paznju i na te detalje, posebno ako sat narucujes a da ga predhodno nisi video uzivo.
Mehanizam odlican, ali dizajn i velicina kucista meni se ni malo ne dopadaju. Tako da obrati paznju i na te detalje, posebno ako sat narucujes a da ga predhodno nisi video uzivo.
Meni licno se dopada na slikama a nadam se da je uzivo jos lepsi , mozda cu jedino da stavim kozni kais. Imam malu ruku pa mislim da nece biti premalen. Mada se slazem da kupovina bilo cega na nevidjeno nosi odredjeni rizik.
Sat je fenomenalan i sigurno vredi svaku paru...ja ozbiljno razmisljam o Seiko SARB 035
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Tiha, koliko znam SARB023 je noviji model i ima bolju obradu kucista, markera i samog brojcanika (za plavi sam gledao, bijeli je vjerojatno isti nacin izrade), a vjerojatno i narukvice. Pogledaj, mozda ima i potpisanu krunicu, a stari nema, ne znam.
U biti unutra je isti mehanizam i sjecam se kada su se ovi stariji modeli prodavali za 300tinjak dolara... Ako ti se svidja stariji model go for it. Minimalne razlike a razlika u cijeni maksimalna
Pratim jedan Sarb035, nadam se da nece izici na vise od 300$, to je dosta povoljno, druga opcija mi je da stekam pare za Steinhart Ocean 1 GMT.
Kao što kaže backarelli, obrati pažnju na to da li ti dimenzije odgovaraju. Sto se tiče samog kvaliteta nećeš pogrešiti.
Pa dobro, nije Steinhart tako veliki, vise bi mi odgovarao 39mm Debaufre, ali oni su u problemu, a i skuplji su.
edit
Ode Sarb, zakasnio sam za 1 sec, 260$+postarina. Mozda je tako i bolje.
Bookmarks sajtovi