Da li neko zna ko je ovlasceni servis u Beogradu za Seiko satove?
Ako takav servis ne postoji, da li postoji neko ko ih popravlja?
Hvala
Da li neko zna ko je ovlasceni servis u Beogradu za Seiko satove?
Ako takav servis ne postoji, da li postoji neko ko ih popravlja?
Hvala
Pozdrav i dobrodosao na forum.
Ovlasceni distributer i servis Seiko satova je Vitanov, a njihove kontakt informacije mozes videti na sledecoj stranici:
http://www.svetsatova.com/index.php?...&Itemid=18
Ako imas neko pitanje bas za njih mozes ga i ovde postaviti jer je i gospodin Vitanov clan foruma, pa ce ti sigurno odgovoriti.
Pozdrav,
V.S.
Hvala ti Vladane puno! Ovo je neki sat koji je star sigurno 20-ak godina, koga sam ja uzeo od brata da bih probao da ga popravim! Zaista se ne razumem u satove, tako da bi najbolje bilo da ga odnesem direktno u servis!
Poz...
Da li u Srbiji postoji jos neki ovlasceni servis SEIKO satova?
Vukov spomenik, ulica kojom silaziš za Bogosloviju! Nasuprod zagubice, stari Seikov servis, videćeš radnju!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Posedujem Seiko Titanium Perpetual watch i zivim u Bijeljini. Niko u BiH nije strucan da zameni bateriju i postavi i uskladi "perpetual time". Pokusao sam da kontaktiram firmu "Vitanov" medjutim ni na mail ni na telefon se niko nije javio. Ima li neko ideju kako da resim taj problem? Hvala
Ako bi dolazio za Beograd u ovoj temi imaš navedene servisere kod njih i otiđi. Probaj da pozoveš radnje Vitanova, ne njihov servis, nažalost malo su ne profesionalni što se tiče tih stvari, ne odgovaraju na mejlove ili se jednostavno ne jave. Kontaktiraj i Watcmaga privatnom porukom. Pre bi njemu poslao sat ako može da ga popravi.
Bravo majstore, realan i racionalan odgovor....
Bookmarks sajtovi