Pozdravljam Simu hrabrog i ujedno zahvaljujem na pomoci.Uh, sada stvarno ne znam na sta odluciti.Prelistao sam citav forum i internet tako da ne znam na sta krenuti.Svi gore navedeni satovi kao sto rece izgledaju odlicno (stvar ukusa naravno) i otprilike su tu negde sa cenama.Evo sada cu jos jedan prijaviti koji mi je takodje k srcu prilegao jer sam ga i uzivo video New TISSOT²™ Chronograph Men's Wrist Watch T17.1.526.52 PRC200 | eBay Tissot prc200.Poznajuci sebe,istig trenutka bih porucio sve gore navedene da mi finansije to dozvoljavaju.Citizen je dosta hvaljen,a i ja sam prilicno zagrejan za njega.Steta je samo sto ne mogu naci ovde u Solunu sve te satove i videti ih uzivo kako bi pala konacna odluka.Uzgred sam hteo jos nesto pitati vezano za navadeni link i tissot sat koji se nudi bez kutije.Dali u to treba sumnjati ili ...?Jos jednom unapred zahvalan i odusevljen radom foruma kao i neprestanoj pomoci kod neodlucnih
Ne znam samo da li poceti i sa mehanizmima mozgati.Mislim da bi tada sigurno jos vise zaglibio
Bookmarks sajtovi