Pa sad, kad ga vidim iz vise uglova, cini mi se da je ova koza suvise masivna za ovaj sat. Mozda bi bolje izgledao kad bi bio isti model kaisa ali uradjen od nesto tanje koze.
Pa sad, kad ga vidim iz vise uglova, cini mi se da je ova koza suvise masivna za ovaj sat. Mozda bi bolje izgledao kad bi bio isti model kaisa ali uradjen od nesto tanje koze.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ona Vladanova kozna narukvica je fantasticna i super mu stoji.
Zaista je to bila ljubav na prvi pogled i nije mi trebalo dugo da novac namenjen za Kanadjanke odvojim za ovaj Seiko.Ali na moje razocaranje,obisao sam sve prodavnice Zlatare Vitanov i nemaju ga na lageru niti mogu da ga naruce.Ostaje mi da sutra u Knez Mihajlovoj svratim u Sense i nadam se da ga imaju.U suprotnom,bicu jakooo razocaran... Drzite mi palceve...
Na njihovom sajtu imaš kontakt telefone.Zovni ih pa proveri da li ga imaju u nekoj od svojih prodavnica.Ako nemaju,zamoli ih da ga dostave u prodavnicu kaja ti odgovara.
Pretpostavljam da znaš da ti ga mogu dostaviti i kući.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I da ce verovatno tako dostavljen kostati manje nego u prodavnici! Pogledaj Sense online prodavnicu.
No time to lose
Zaokružio sam priču i nakon skoro 4 godine od citirane poruke, prelomio sam i kupio ovaj sat. Nije da sam 4 godine mislio o njemu, ali sada kada sam ga ipak uzeo imam osećaj zadovoljstva što sam to uradio.
Šta da kažem... super je ova 5ica: lagana, precizna, pedantnog cifera i vedre duše. Uživancija za leto uz razne nato kaiševe
Slazem se,cestitke
Sat je odlican, verujem da govorim u ime svih nas koji ga imamo. Uzivaj i neka te lepo sluzi
Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2
Pantelija
Čestitam na izboru
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi