Da mislim da je 7s26. Ma satic je jako lep, mozda po meni jedan od najlepsih seiko 5-ica i svakako da vredi svaku paru i vise od toga... Imas ga kod nas (Sense, Vitanov) za 7.900-7.700 din, tako da mislim da ti se vise isplati kupiti ga ovde nego narucivati spolja,mada je to samo moje misljene...sve u svemu sat je mozda ga i sam uzmem..
EDIT: Jedino obrati paznju na precnik kucista, mislim da je sa krunicom 37mm
Poslednja ispravka: banja (20.9.2011. u 9:33)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Ne bih ga uzimao cisto me zanima misljenje, posto je cena pristupacna a mehanizam dobar, a i podseca malo na pilote tj. pilot je sto se meni posebno svidja...mada su mogli malo veceg da ga naprave 37mm je malkice malko malo
Hehehe.to mu je i najveca mana...da je makar 40 mm mogao bi proci a sat je bas lep..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Ja ga imam.
Šta da vam kažem? Sat je (meni) toliko lep da mu dimenzije opraštam.
Mali ali tehničar.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Neverovatno, ovaj satić je moja ljubav na prvi pogled i opet nalećem na njega. Sviđaju mi se i neki drugi, naravno, ali teško da bih mogla da dobacim do njih. Postoje 2 modela
Seiko SNK807K2
Seiko SNK809K2
Kapiram da se razlikuju samo po boji cifera teget/ crna ?
Cena im je 7,900DIN u SENSU.
A ovaj teget kao poklon mužu za Novu godinu ?
Imaš i ovde nešto o jednom od ta dva modela.
http://www.svetsatova.com/forum/f74/...07k2-2942.html
Na slikama ne izgledaju previše mali, naprotiv, ovo su slike koje su stavil vlasnici satova na sajt, a ne reklama, pa da biraju muškarce sa nežnijim zglobovima / dečake u pubertetu (ili žene pre depilacije ruku )
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Ja imam 809K1 varijantu,crn cifer,metalna narukvica.
7s26b mehanizam,5 sekundi dnevno u plusu (kao "nerazradjen"),dobra luminacija i izrada
Bookmarks sajtovi