Evo i ovde smo se malo bavili tim oznakama:
"Razlika između Seikovih satova i mehanizama koji nose oznaku "J" i oznaku "K"!"
Evo i ovde smo se malo bavili tim oznakama:
"Razlika između Seikovih satova i mehanizama koji nose oznaku "J" i oznaku "K"!"
Mišić M.
To izgleda ovako,i kod prve plasticne garancije okrenuo sam je naopako da se vide podaci koji se upisuju.
Nema sensei to definitvno, evo pregledao sam o5, nema te kartice.
Dobro to sto nema, nego sta ce vam ta kartica.
u vitanovu se sigurno dobija ta plasticna kartica, dok u sensei ne...ali da ga j... ako ta kartica vredi 4000 hiljade kolika je razlika u ceni jer je garancija kod oba prodavca dve godine... ljudi na forumu kazu da su u sensei satovi originali (oni koji su kupili od njih) i zasto im ne verovati
Imas istu pricu i kod svetski poznatih prodavaca.
Kad pogledas cenu nekog sata na 4-5 svetskih sajtova, cene variraju i po 50-100$, a svi su provereni i ozbiljni prodavci. Jednostavno, neko ima vecu marzu, hoce da zaradi vise na tom satu, ili sta vec
Ja sam isto kupio sat ( Monster ) u Sense watch webshop. Nema te međunarodne garancije, i onako ne planiram da popravljam sat u Beču. Kupuješ Seiko nema razloga za brigu, a ne neki modni sat pa da razmišljaš hoće li stati za mesec ili dva . Odaberi sat koji ti se sviđa i kupuj od njih bez brige. Zašto plaćati skuplje . Pogledaj koliko košta recimo Monster u Sense watch webshop a koliko kod Vitanova. Za razliku u ceni možeš kupiti i neki Casio Edifice. Postoje oni koji prodaju i zarađuju i postoje oni koji prodaju i hoće ekstra profit.
Dakle, kupuj šinko!
Poslednja ispravka: skydrummer (28.9.2012. u 20:55)
Sky, slazem se sa svim sto si napisao.
Cak i da si sat kupio, recimo u Becu, i da imas medjunarodnu garanciju, nisam siguran kako bi prosao da hoces sat da popravis u Beogradu npr. Ipak je ovo Sirbistan
Jedno pitanje za vlasnike seika sport5:
Koliko bi dnevno trebao sat da se nosi da ne bi stao, tj koja mu je rezerva vremena?
jos nesto nevezano za ovu temu kako se postavlja avata?
Poslednja ispravka: lorimer (28.9.2012. u 21:09)
Da ne bude zabune, nisam ja rekao da mu Vitanov nebi priznao međunarodnu garanciju. Samo mislim da za tu razliku u ceni uzimajući u obzir o kom proizvođaču je reč, nema potrebe opterećivati se tom međunarodnom garancijom. Sat se kupuje kod nas, ljudi imaju servis sa kojim sarađuju ( nemam nikakva iskustva sa njihovim servisom ) tako da ako se nešto desi rešiće se. Ako se i van garancije nešto desi kvar može rešiti i deo pronaći svaki iole bolji časovničar.
Ps- dovoljno je nositi sat 7-8 sati dnevno i naviće se do kraja. Rezerva iznosi 40+ sati.
Poslednja ispravka: skydrummer (28.9.2012. u 21:13)
Bookmarks sajtovi