-
Seiko Velatura SRH006P1
Ovih dana sam u potrazi za satom koji bi me 'pratio' prilikom sportskih aktivnosti, pa sam tako naleteo i na ovaj mali tekstić...
Sat Seiko Velatura SRH006P1 pripada poznatoj Kinetic Direct Drive liniji Seiko satova, a između ostalog namenjen je i za izazove na moru.
Ekološki sat, zasnovan na Kinetic funkciji koja isključuje potrebu za baterijom. Velatura ima posebnu trodimenzionalnu izradu brojčanika koji je crne boje, dok je kućiste obloženo zlatom. Kako bi se zaštitila krunica od slučajnih i nepoželjnih oštećenja, smeštena je u metalni okvir.
Seiko Velatura SRH006P1 je opremljen sa kvarcnim mehanizmom koji dozvoljava automatsko punjenje, pokazuje datum i poseduje indikaciju dana u nedelji.
Narukvica Seiko sata je izrađena od poliuretana odnosno gume, rezerva snage moze da izdrži maksimalno jedan mesec. U ponudi se nalazi i verzija sata sa metalnom narukvicom.
Predviđena cena je 925e.
Preuzeto sa:
Il Blog Degli Orologi
-
Re:Seiko Velatura SRH006P1
Zanimljivi su ti satovi sa direct drive mehanizmom, kada se rucno navija kazaljka koja pokazuje napunjenost baterije se naglo pomera poput kazaljke na obrtomeru automobila prilikom turiranja .
To mozete videtii na sledecem klipu (5:30):
http://www.youtube.com/watch?v=HsjgBkBRSQA
Pozdrav,
V.S.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi