Plavi je bomba.. na celiku bi mogao biti odlican.
Plavi je bomba.. na celiku bi mogao biti odlican.
Na celiku mi izgleda najbolje.
Da li možda neko zna koji je kvalitet mehanizma u ovom modelu? Da li je u pitanju top grade ili chronometer?
Pronašao sam šta me je interesovalo. Iako sam i pretpostavljao da u ovom modelu ne kuca chronometer, želeo sam da proverim. U ovaj model ide top grade verzija.
EDIT: Upravo sam pronašao i podatke o tačnosti tog mehanizma u Tudoru. Prosek +13,5 sec. Deluje mi malo mnogo, ali evo linka sa podacima... http://www.watchtime.com/cms/wp-cont...r_2013_fin.pdf
Poslednja ispravka: RUS (13.5.2014. u 18:22)
a kazi mi koliko kosta ovaj sat, ono sa popustima, neto
je l imas neki cenovnik tudor satova, mnogo mi se svidjaju isto
Kod nas je 2800e verzija sa čeličnom narukvicom, i 2550e vezija sa kožnim kaišem. Gledao sam cene po inostranstvu, i nisam uspeo da nađem u ponudi ovaj plavi model, ali crveni, sa čeličnom narukvicom, može da se nađe za oko 2200e.
Toliko znam za sada.
Evo jedan link pa se moze komparirati....ili uci u podforum ima Tudora sada i po 1750€ full pack.
[Erledigt] Tudor Black Bay (mit Stahlarmband) LC 100 - UhrForum
Ide Top Grade, + menjaju incabloc za KIF (kao u Rolex-u) i stavljaju bolji sistem za podesavanje.
Poslednja ispravka: RUS (13.5.2014. u 18:42)
Prelijep sat al na čeliku.
Ovo za preciznost,pa malo je glupa izjava gospode iz Watchtime da 2824 nije precizan kao ostali ETA kada se zna da taj mehanizam bez problema može držati COSC odstupanje. Sada, što ovaj primjerak nije bolje regulisan je do Tudor-a ,a ne do mehanizma.
Uostalom, kada jedan GS sa 9S85 može imati ovakva odstupanja,može i Tudor sa 2824.
ja inace nikada nisam gledao tacnost niti je testirao, verovatno svaki mehanicki mehanizam dok je nov i nastelovan radi tacno, uostalom
ako nosim sat, nosim ga samo par sati da ga pokazem
@MMario Cene koje sam ja naveo su za nove satove, u prodavnicama. Sigurno da se polovni mogu naći jeftinije.
@Hadži Dalibor Ja imam određene rezerve vezano za podatke sa Watchtime-a. Ne isključujem ih, ali treba to još malo proveriti. Moguće je da se nešto nije bilo ok sa tim primerkom, da se nije "uhodao", i sl. Na osnovu jednog primerka i testa mi je teško da poverujem da mehanizmi u Tudoru imaju veća odstupanja od onih koje je deklarisala Eta.
Mislim da neko od članova foruma ima Black Bay (crveni), pa bi mogao da nam prenese svoja iskustva u pogledu preciznosti.
Bookmarks sajtovi