ima Zeljko zma crveni model
video sam jos jedan ali ne mogu da se setim ko ga ima
ima Zeljko zma crveni model
video sam jos jedan ali ne mogu da se setim ko ga ima
@Srđane, znam da si naveo nove cene, zato sam i stavio link cisto da se moze usporediti.
Da, jedan nas clan ima crvenog, dali ga je testirao neznam...neka se javi. E sad, ja mogu reci samo za mog Tudora Hydronauta II, isti mehanizam u njemu. Nov kupljen, testiran u pocetku ne bas previse jer sam mu dao vremena da se "uhoda". Nakon tri meseca testiran u periodu od 20 dana, kontrolni svaka 2 dana i mogu reci da je jako tacan. Znaci po Atomic Watch....prosek mu je -2/+1 po danu, tako da konacni rezultat izlazi jako dobar. Ja imam manu da spavam sa satom pa mu to mozda godi ili je bas lepo podesen.
Napomena: Sat sam posudio kolegi s foruma na 2 dana i on ga je takodjer pratio...isti rezultat je dobio. -1.
Ovo je moje iskustvo....ne znam dali su i ostali takvi. Ja sam i vise nego zadovoljan.
Izvini, mislio sam da se nismo razumeli.
Da, to su super odstupanja! Svaka čast! A mislim da je i za očekivati za takav proizvođač pravi satove sa odstupanjima koji su bliži COSC, nego da prevazilaze fabričke deklaracije.
A da li si možda testirao na timegrapher-u? (ne znam kako se zove na srpskom )
Ja sam odstupanja mjerio uz pomoc one aplikacije na iPhone-u ali nemam je vise i ne znam da li tacna, mada me to i ne zanima puno jedino ako nije bas vidljivo da za 2-3 dana pozuri ili zakasni par minuta, ovo u sekunde mi nije bas bitno.
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ne, nisam...Atomic watch i koristio onu seljacku....izmeri i upisi uz datum....radio svaki drugi dan u 19.30, jer kada pocimaju vesti navijam navijace, imam ih par, a volim ih navijati u isto vreme....
Bookmarks sajtovi