dizajn treba da bude veoma veoma jednostavan a ujedno i lep, elegantan, ne bi li se svideo svima...
dizajn treba da bude veoma veoma jednostavan a ujedno i lep, elegantan, ne bi li se svideo svima...
Seiko SKX007
Majstor Pugo nam uradi kais i narucimo po jedan NATO i dobijemo 3 u 1.
mislim i ja da je to to..
next year at this time I'll be a millionaire
+1 Ajd, ja sam već rekao više puta, al` reko, da se ponovim. I ja sam za istu senzaciju ! 007 + strap by Pugo !!!
Izgleda neki virus hara među posetiocima sajta. Verujem da su svi mislili na SKX171 ali im se tastatura zabagovala
Zar niko ne zeli ni jedan model Orienta, ccc Eto, moj predlog je Orient blue mako
Haaaaaaaaaa !!!!!!! Evo ga moj brat !
Brate moj, meni se taj Orient svidja, već mislim da je malo problematičnije na njemu napraviti cifer, koji će nositi neke od osnovnih boja foruma, a to su žuta i crna. Ja ne mogu taj sat nikako da zamislim na nekom srpskom limitiranom ciferu. Ti još i znaš (za razliku od mene) da barataš u fotoShop-u , pa ajd malo potstakni maštu... ti znaš da imamo vrlo sličan ukus (da ne kažem isti) , te mislim da bi to ,kako ga ti vidiš, biop dobar predlog...
E sad‚...ne znam da li sam negde propustio to, ali jedno pitanje imam... odkud sad to da su žuta i crna osnovne boje? Jel bilo reči o tome, ne čitah sve. Ja sam mislio da se ne štampa logo, već da se izradi, ako je izvodljivo nešto kao sto Seiko 5 ima. Tako metaliziran, trodimenzionalan... Po meni je Orient bolji iz razloga što je jeftiniji, što ga (skoro)niko na forumu nema, pa ne bi došli u situaciju da puno članova odustane od kupovine SS sata zbog toga što takav već ima. I da, ja svo vreme mislim na RAY mako, tj na novi. A, može biti i crni, ne mora plavi
Bookmarks sajtovi