Hhmmm... da. To su samo moje pretpostavke što se tiče boje cifera. A što se samog logo-a tiče, mislim da bi trebalo da bude prisutan na ciferu. Sam logo našeg foruma je veoma zanimljiv i već poznat, a takodje vrlo zgodan za postavku na cifer, kao logo samog sata. Bar ja tako "maštam" , da cifer ne sme imati mnogo veze sa baznim satom koji se odabere. Znači, mora se izgledom postići, da nosimo limitirani sat našeg foruma, koji će samo kućištem možda "potsećati" na bazni sat koji se odabere. 007 jeste puno pominjan i čest sat na forumu i tu se slažem... ali kada bi se pristojno odradio ciferom, zadnjim poklopcem, kaišem... nebi to ni blizu bilo standardnom 007, tako da i vlasnici istog originalnog sata, nebi imali osećaj "istog" . Sam njegov izgled mi se čini pogodnim za limitiranu modifikaciju, nekako je "zgodan" za odraditi. Možda mi se i čini, jer gomilu aftera tog modela videh, pa možda zbog toga, nemam pojma.
To što reče vezano za cenu ima i te kako veze, već mi se čini samo kućište modela 007 zgodnije i prihvatljivije za modifikaciju. Što se Orient-a tiče, meni je takodje odličan predlog. Proveren kvalitet, odlična cena.
Ima tu još jedna stvar... ljudi vole Seiko, pa bar imali i 20es komada na polici !
Bato, znam da si prezauzet i da imaš vrlo malo vremena, ali isto tako verujem da si u stanju da "sklopiš" vrhunsku kombinaciju, na koju mnogi ne bi mogli da odole. Zato sam i pomenuo fotoShop...
Bookmarks sajtovi