cena je problem.treba traziti nesto sto je realno da mozemo kupiti bar 20-30 komada.ovako nema nista.
cena je problem.treba traziti nesto sto je realno da mozemo kupiti bar 20-30 komada.ovako nema nista.
Mislim da si u pravu. Tesko da ce po toj ceni moci da se skupi dovoljan broj komada. Ova varijanta sa 90-100 evra bi sa te strane bila mnogo povoljnija. A da li bi bilo dovoljno zainteresovanih za takav sat je opet druga prica.
Slažem se sa Žaretom i Jagošem. Kako god okrenemo, ipak imamo samo nekoliko mišljenja, a raniji pokušaji da se odradi sat su pali u vodu, pri čemu je cena svakako bila jedan od većih problema. Znam da bi bilo lepo da je mehanički sat, odnosno automatik, ali svakako da nećemo imati i jare i pare. Uostalom, da bi cela priča uspela, moramo da čujemo još mišljenja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ja sam ipak za mehanički (automatik) sat... I to navijam za Obris Morgan Explorer varijantu
No, obzirom da treba poručiti minimalno 40-50 komada, što ipak, složićete se samnom nije malo, hajde da se dobrano prebrojimo pre bilo kakve temeljnije odluke.
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Dobro jutro!
Slazem se, treba da se prebrojimo!
OM Explorer izadje otprilike 210-212 EUR, zavisi od odnosa EUR-USD. Cena ViDi je otprilike 90. Koeficijent je 2.3.
Prijatan dan!
Jako lepo smo mi to zamislili, pa poceli odmah "crtati" kakav bi sat hteli, pa moze ovo, pa moze ono. I Neša i zma a i jos neke kolege dobro predlazu. Mislim da bi bilo dobro prvo ustvrditi cenu sata do koje se misli ici. A onda posle pokusati sa "crtezima" i zeljama slusatelja. Jer nismo svi iste platezne moci, pogotovo u ova turbulentna vremena.
Ako bi cena bila pristupacnija, a sat odgovara nasim zeljama, verujem da bi bilo vise zainteresovanih pa i samim tim veca kolicina u nabavi. Sto opet SS stavlja u poziciju da mogu lakse pregovarati. Danas u celom svetu kolicina diktira cene proizvoda.
I primetio sam da se ne javlja puno clanova foruma sa predlozima ili da se ukljucuju u raspravu.
Neša je tu najaktivniji....Nešo, pa te stoga molim da postavis anketu do koliko bi para trebao da kosta SS sat. Mozda ce se tada ipak vise clanova ukljuciti u to.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Slažem se sa Mariom. Možda čak da postavimo tri pitanja (max)?
Recimo:
1. Do koliko para biste uzeli LE SvS sat? <300EUR>
2. Da li biste bili zainteresovan za VIDI sat do 100EUR? <Y>
3. Da li biste bili zainteresovan za OM E sat do 300EUR (kada se obračunaju carina + PDV )? <Y>
No time to lose
Iako ja nisam zainteresiran za formuske satove (na wusu sam odustao od svih) evo čisto jedan prijedlog da netko Chipa kontaktira i da se proba sa aevig kvarts modelom:
Corvid Quartz Field Watch | Aevig
Sa 119eur nije preskup, dostava se može vjerovatno i u Hr organizirati pa se netko zaleti autom i pokupi ih da se izbjegnu dodatna davanja.
Bookmarks sajtovi