Meni se tvoja ideja jako svidja Verbez jer ovaj forum okuplja clanove iz svih delova bivse SFRJ, doduse ja sam na umu imao nesto ovog tipa za brojcanik s tim sto bi bilo lepo dodati nesto poput "Заказ ФСС" umesto "Сделано в СССР". Ili tako nesto.
Znam da je ideja da se ovaj sat ucini sto pristupacnijim kako bi svi clanovi mogli da ucestvuju ( pri cemu se ja ubrajam u one sa plicim dzepom ), ali to ne znaci da ne treba svi da damo predlog, a neka vecina odluci.
Edit: Doduse i ja bi bio za SE 710.
Ja bih dodao i Amphibian SE 2415 090555BC - meni se nekako 090 najvise dopada. Mada da se razumemo - nikad LE sat ne bude bas po meri svih i uzeo bih bilo koji za koji budemo imali vecinu.
Takodje bih predozio Narandzasti/Oker cifer, u skladu sa bojama portala, sa logoom dole.
EDIT: i SE710 mi je skroz ok (mada pogledajte 090 jos jednom )
No time to lose
Ja cu cekati jedno pismo sa tacnim opisom sta hocemo i predlozenim dizajnom. Do tada, Meranomu ne pisem.
Zeljko, slazem se! Svaka ti cast na ovoj komunikaciji.
@Shmizla - hoces da skupimo nekoliko predloga dizajna do veceras pa da postavimo glasanje za oblik sata, kazaljke (mada mogu da ih definisu odmah i one SE verzije) a da zatim predjemo na cifer (boja, pozicija logoa) i koronu? Recimo - 3 dana za izbor modela pa 3 dana za izbor cifera/korone, kako bi za recimo nedelju dana imali izabran finalni proizvod. Mozda cak i produziti vreme za izbor na 7 dana za detalj?
Poslednja ispravka: vladas (29.9.2014. u 13:45)
No time to lose
@StariAS
Odlicna je i tvoja ideja da ponovo ozivimo neki stari dizajn brojcanika. Doduse ni to nije originalno, ali ga apsolutno podrzavam. I jos da ti kazem da mi se prvi srebrno/sivi jako dopada.
@vladas
Brojcanik 555 sa osnovnom bojom narandzasto i sa crnim markerima bi isto bio odlican.
Za kuciste me .abole, ja cu i tako da ga turim u ministarku
To onda lici na Zeljkov predlog - SE710555 samo sa narandzastim ciferom... Cini se lep izbor.
No time to lose
Evo i ja kao mladji član da se uključim
Predlažem ovaj sat: Amphibian Classic 100510 Meranom.com
Meni se lično najviše dopada a i plus je najpovoljniji. Što se tiče modifikacija, moglo bi sve u crnoj boji, žuta sekundara, žuti brojevi i bez crvene boje kako bi se uklopilo u boje foruma.
A sto ne bi odmah uzeo ministarku?! Sto da ga razvaljujes?
@vladas
Brojcanik 555 sa osnovnom bojom narandzasto i sa crnim markerima bi isto bio odlican.
Za kuciste me .abole, ja cu i tako da ga turim u ministarku [/QUOTE]
Mislim da treba voditi računa da se ipak ide na sto jeftiniju varijantu.ako odemo predaleko sa cenom tesko ce da se skupi dovoljan broj da se naruči.za detalje sto manje demokratije cena je odlučujuća.
Bookmarks sajtovi